Ποιοι ηθοποιοί είπαν «όχι» σε ρόλους που άφησαν ιστορία και πέρασαν τελικά σε άλλα χέρια

Ποιοι ηθοποιοί είπαν «όχι» σε ρόλους που άφησαν ιστορία και πέρασαν τελικά σε άλλα χέρια

Για ποιους ηθοποιούς προορίζονταν αρχικά οι ρόλοι;

konstantinou_kai_elenis_pos_ine_simera
Αφιέρωμα στους πρωταγωνιστές διάσημων τηλεοπτικών σειρών έκανε η εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε για ποιους προορίζονταν αρχικά οι ρόλοι τους.

Αν και αρχικά, οι ρόλοι είχαν γραφτεί βασισμένοι σε άλλους ηθοποιούς, τελευταία στιγμή εκείνοι άλλαξαν γνώμη, τους απέρριψαν και κατέληξαν στα χέρια άλλων. Παρόλα αυτά, όμως, γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

Ο ρόλος της Μαρίας Χαρίτου στην σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», προοριζόταν αρχικά για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Τελικά, όμως, δόθηκε στη Νένα Μεντή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbd7pvbbibt-sf)


Ένας δεύτερος ρόλος που γνώρισε τεράστια επιτυχία ήταν αυτός του Άλκη Κούρκουλου στην σειρά «Αναστασία». Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ρόλος προοριζόταν αρχικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Κλείσιμο
Αν και όλοι έχουν αγαπήσει τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα και δεν μπορούν να την φανταστούν με άλλους στην θέση τους, πριν γίνει η πρόταση στην ηθοποιό, για τον ρόλο της είχαν επιλέξει τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το διάσημο ζευγάρι των «Δύο Ξένων» προέκυψε τελευταία στιγμή, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Οι ρόλοι της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά είχαν γραφτεί για την Ελένη Κούρκουλα και τον Γρηγόρη Βαλτινό. Τελικά, δόθηκαν στην Εβελίνα Παπούλια και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Στους «Απαράδεκτους», οι οποίοι επιστρέφουν μάλιστα, στο Μεγάλο Κανάλι, ο ρόλος που υποδύθηκε ο Βλάσης Μπονάτσος άνηκε αρχικά, στον Τάκη Παπαματθαίου.

Ακόμα και στις «Άγριες Μέλισσες» έγιναν τελευταία στιγμή αλλαγές στο καστ. Ο ρόλος της Μυρσίνης είχε προταθεί αρχικά στην Κατερίνα Λέχου πριν τον απορρίψει και καταλήξει στην Κατερίνα Διδασκάλου. Το ίδιο συνέβη και με τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού. Ενώ οι συντελεστές είχαν στο μυαλό τους τον Αλέξη Γεωργούλη, τελικά ο ρόλος δόθηκε στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Τέλος, ο ρόλος της Ντάλιας στο «Παρά Πέντε» δεν είχε γραφτεί για την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά για την Κάτια Δανδουλάκη.





Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης