Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη νέα σειρά του «Lord Of The Rings»

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη νέα σειρά του «Lord Of The Rings»

O τίτλος, η υπόθεση, η ημερομηνία πρεμιέρας και το καστ - Έχει ανανεωθεί ήδη για δεύτερη σεζόν

The_Lord_of_the_Rings
Eίναι από τις σειρές που περιμένουμε καιρό και τις προάλλες, το Amazon Prime Video ανακοίνωσε μέσω βίντεο, τον τίτλο της καινούριας τηλεοπτικής σειράς του «Lord Of The Rings».

H σειρά θα ονομάζεται «The Lord of the Rings: The Rings of Power» και θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022. O πρώτος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί και για δεύτερο.

The Lord of the Rings: The Rings of Power  - Title Announcement | Prime Video


Η υπόθεση του «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

H σειρά θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων “The Hobbit” και “The Lord of the Rings” και θα αποκαλύψει πώς δημιουργήθηκαν τα πανίσχυρα δαχτυλίδια του σύμπαντος, αλλά και  πώς μοιράστηκαν στις φυλές της Μέσης Γης. Παράλληλα θα ακολουθήσουμε ένα σύνολο από γνώριμους και καινούριους χαρακτήρες, που αντιμετωπίζουν τον επίφοβο, αναδυόμενο κακό της Μέσης Γης.



Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιευτεί ότι η ηθοποιός Morfydd Clark (Pride and Prejudice and Zombies) θα υποδυθεί στην πολυαναμενόμενη σειρά την Galadriel, το πιο σοφό και ισχυρό ξωτικό της Μέσης Γης κατά την Τρίτη Εποχή. Tον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε και το όνομα του Joseph Mawle σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος υποδύθηκε τον Benjen Stark στο Game Of Thrones. Η Amazon έχει ανακοινώσει και το υπόλοιπο καστ που θα συμμετέχει στη σειρά: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπλίνκεν σε Λαβρόφ: Αφήστε ελεύθερους τους δυο Αμερικανούς πολίτες που φυλακίσατε στη Ρωσία

Βρετανία: Κύμα παραιτήσεων στο NHS από υγειονομικούς που εξαντλήθηκαν από την πανδημία

Ο μετεωρολόγος Ζιακόπουλος προβλέπει «χιονοθύελλα» τη Δευτέρα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης