Ο Τζένσεν Ακλς θυμάται τη «δύσκολη» συνεργασία του με την Τζέσικα Άλμπα

Ο Τζένσεν Ακλς θυμάται τη «δύσκολη» συνεργασία του με την Τζέσικα Άλμπα

«Έπρεπε να μάθω να πολεμάω τη φωτιά με φωτιά για να κερδίσω τον σεβασμό της», λέει μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής του Supernatural

acklesalba
Αν ο Τζένσεν Ακλς ξεχωρίζει μία συνεργασία που τον «δυσκόλεψε», αυτή ήταν με την Τζέσικα Άλμπα.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Ντιν στη διάσημη σειρά «Supernatural» μίλησε στο podcast «Inside of You with Michael Rosenbaum» για την συνεργασία του με την εντυπωσιακή ηθοποιός στην σειρά επιστημονικής φαντασίας Dark Angel.

«Ήμουν ο "καινούργιος της γειτονιάς" και με είχε επιλέξει το μεγάλο αφεντικό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν νομίζω ότι της άρεσε και πολύ αυτό», είπε αρχικά ο 43χρονος ηθοποιός.


Στην συνέχεια, εξήγησε πως είχαν έναν επικό τσακωμό μεταξύ τους, αφού η Τζέσικα Άλμπα τον «σνόμπαρε» και τον θεωρούσε «τον ωραίο τύπο που έφεραν για να γεμίσουν τα πλάνα και να κερδίσουν γυναικείο κοινό».

«Πίστευε πως είμαι αυτό και τίποτα παραπάνω. Είχαμε τον χειρότερο τσακωμό, που θα μπορούσε να έχουν "δύο αδέρφια" μεταξύ τους», είπε.


Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις σπόντες της στα γυρίσματα της σειράς, ήταν να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα. «Έμαθα να παλεύω τη φωτιά με φωτιά και τελικά, αυτό μας έφερε κοντά. Κερδίσαμε ο ένας τον σεβασμό του άλλου», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε μάλιστα, πως πλέον η Τζέσικα Άλμπα κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. «Την αγαπώ πολύ την Τζες. Τότε βρισκόταν κάτω από μία τρομερή πίεση. Ήταν νέα, είχε μία σοβαρή σχέση και όλο αυτό προκαλούσε ένα άγχος φαντάζομαι», είπε ο Τζένσεν Ακλς.

Κλείσιμο


Η ηθοποιός την περίοδο εκείνη διατηρούσε σχέση με τον -κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της- Μάικλ Γουέδερλι. Τελικά, χώρισαν 3 χρόνια αργότερα, το 2003.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης