Η Πέννυ Μπαλτατζή για την συνεργασία με τη Ζήνα: «Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου»

Η Πέννυ Μπαλτατζή για την συνεργασία με τη Ζήνα: «Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την συνεργασία που είχε με την Πέγκυ Ζήνα και την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε

penny
Με αφορμή την είδηση για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων και στην διακοπή της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα.

Η γνωστή τραγουδίστιρα μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε πώς ένιωσε με την διακοπή των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο.

«Σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου. Τώρα που έχει σταματήσει το σχήμα, νιώθω πιο άνετα να μιλήσω, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σταματήσει όλο αυτό και να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω -εφόσον βέβαια, έχω απαντήσει πρώτα ευγενικά- είναι να φύγω. Είπα: "Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πολύ, καλή τύχη"», είπε χαρακτηριστικά.

Πέννυ Μπαλτατζή: "Αποχώρησα από το σχήμα γιατί θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου"

Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν τελείως απαξιωτικές προς την ίδια.

Τέλος, εξήγησε πως το πρόβλημα που προέκυψε δεν ήταν ποτέ το θέμα της αφίσας, όπως και ακούστηκε. «Όσα γράφτηκαν για το θέμα της αφίσας, είναι μικρότητες. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, ούτε που με πείραξε αυτό. Ήταν σοβαρότερα θέματα, ηθικά. Εκείνη την στιγμή με τα λόγια που άκουσα, αισθάνθηκα σε 350 διαφορετικούς χωροχρόνους. Κάποιοι έσκυψαν το κεφάλι για να μη χάσουν τη δουλειά τους, εγώ δεν μπορώ να σκύψω το κεφάλι σε καμία άσχημη συμπεριφορά», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης