Κώστας Δόξας: «Η γυναίκα μου υπέδειξε να με συλλάβουν», λέει μέσω του δικηγόρου του

Κώστας Δόξας: «Η γυναίκα μου υπέδειξε να με συλλάβουν», λέει μέσω του δικηγόρου του

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση εναντίον της Μαρίας Δεληθανάση

doxas3
Μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση κατέθεσε ο Κώστας Δόξας μετά τη σύλληψή του. Ο τραγουδιστής προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα» λέγοντας ότι η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, έδωσε την είδηση της προσαγωγής του, μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ίδια η τέως σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή».

Και πρόσθεσε: «Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να της καταβάλει, λόγω ότι είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της. Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξη του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του».

Δείτε όλα όσα είπε ο δικηγόρος του στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, «Mega Καλημέρα»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chabnc7ztag9-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης