Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα της παρουσιάστριας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - «Κανένας δεν είναι μόνος»

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα της παρουσιάστριας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - «Κανένας δεν είναι μόνος»

Η παρουσιάστρια έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε όσους έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά και επαίνεσε την 24χρονη Γεωργία για τη γενναιότητά της να μιλήσει δημόσια

barka
Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει ολόκληρο το Πανελλήνιο και με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί μέσω της εκπομπής της, επί του θέματος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα του «Πάμε Δανάη» και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους έχουν βιώσει κάποια παρόμοια τραγική κατάσταση.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε τα εξής: «Ακόμα και αν το δωμάτιο δεν ήταν στο όνομά της, ακόμα κι αν δεν είχε το μυαλό να κλείσει εκείνη τη στιγμή, μιλάμε για έναν βιασμό. Είτε έχεις το δωμάτιο στο όνομά σου, είτε δεν το έχεις, είναι βιασμός και είναι μία ειδεχθεής πράξη. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε όλο αυτό, πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να σταματήσουν κορίτσια και αγόρια να αισθάνονται αμήχανα, φοβισμένα, θύματα. Υπάρχει και η γραμμή 15900 για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να μιλήσει. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να μιλήσετε στους αρμόδιους φορείς, ακόμα κι αν φοβάστε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch9jkn9ojapt-st)


Στη συνέχεια, τόνισε πως κανένα από τα θύματα δεν είναι μόνο και επαίνεσε την Γεωργία για τη γενναιότητά της να μιλήσει δημόσια.

«Αυτή τη στιγμή, δεν είναι μόνη της η Γεωργία και καμία Γεωργία. Κανένας Γιώργος και κανένας Νίκος δεν είναι μόνος του. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μη φοβόμαστε, να μη φοβούνται. Γι' αυτό είναι η ανθρωπιά και η κοινωνία. Μπράβο στη Γεωργία για την γενναιότητά της», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.




Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης