Ο σέξι χορός της Χάιντι Κλουμ στη Μύκονο και τα πλάνα από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με τον Snoop Dogg

Ο σέξι χορός της Χάιντι Κλουμ στη Μύκονο και τα πλάνα από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με τον Snoop Dogg

Η Γερμανίδα καλλονή ανάρτησε στο Instagram βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει αισθησιακά στα γυρίσματα του «Chai Tea With Heidi»

heidi
Το νέο single της Χάιντι Κλουμ με τον Snoop Dogg κυκλοφόρησε και το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram πλάνα από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Η Γερμανίδα καλλονή ανέκαθεν έτρεφε αδυναμία στη μουσική σκηνή και το «Chai Tea With Heidi» αποτελεί την είσοδό της σε αυτή.



Πρόκειται ουσιαστικά, για το τραγούδι των τίτλων της 17ης σεζόν του σόου Germany’s Next Top Model.

Για το βίντεο κλιπ, η Χάιντι Κλουμ χρησιμοποίησε πλάνα από το ταξίδι της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στη Μύκονο, καθώς πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του GNTM.

Κλείσιμο
Στα πλάνα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάιντι Κλουμ φαίνεται ντυμένη με ένα σέξι ασημένιο κορμάκι και ψηλές μαύρες μπότες να χορεύει με φόντο το γαλάζιο τοπίο.


Επιπλέον, το εντυπωσιακό μοντέλο έδωσε μία πρώτη γεύση σε όσους θαυμαστές της δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα το βίντεο κλιπ.

Στο πλάνο, που μοιράστηκε, η Χάιντι Κλουμ φαίνεται ντυμένη με ένα αστραφερό, ασημί μπικίνι να χορεύει αισθησιακά στον φακό.


Η Χάιντι Κλουμ αναστάτωσε τη Μύκονο με τον αισθησιακό χορό της

H Χάιντι Κλουμ είχε βρεθεί στη Μύκονο τον περασμένο Νοέμβριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχαν στήσει δύτες στην παραλία μπροστά από το beach bar Tropicana και ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ που τόνιζε μοναδικά τις αναλογίες της και άφηνε λίγα στην φαντασία στο πίσω μέρος του, η Χάιντι πόζαρε και χόρεψε μπροστά στον φακό με τρομερά σέξι διάθεση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως παρά την ηλικία της διαθέτει κορμί που …κόβει ανάσες χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια photoshop ή φίλτρων! Οπως αποδεικνύεται τώρα ο αισθησιακός εκείνος χορός ήταν για το βίντεο κλιπ με τον Snoop Dogg!

Heidi Klum: Τα γυρίσματα στη Μύκονο



Ειδήσεις σήμερα

Σε ισχύ το πρόστιμο για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών - Ποιοι εξαιρούνται

Βροχές σήμερα στα δυτικά - Έρχονται διαδοχικές ψυχρές εισβολές

Ο Μακρόν «τσάντισε» τους ανεμβολίαστους: Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τη θέσπιση του εμβολιαστικού πάσου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης