Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει τον λόγο που δε μιλάει με τον Νίκο Καρβέλα - «Έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς»

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει τον λόγο που δε μιλάει με τον Νίκο Καρβέλα - «Έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξήγησε για πρώτη φορά την αιτία που δεν διατηρούν σχέσεις

θεοφανους
Για τον άγνωστο καβγά του με τον Νίκο Καρβέλα, που αποτέλεσε και την αιτία που δεν έχουν πια επαφές, μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» και αποκάλυψε μετά από χρόνια την αιτία που δε διατηρεί καλές σχέσεις με τον Νίκο Καρβέλα.

«Η Άννα Βίσση ήταν ο έρωτάς μου. Βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στη γιορτή του Νίκου Καρβέλα, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου ζήτησε τραγούδια για την Άννα και μου είπε: “μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα” και εγώ του απάντησα: “ευχαριστώ πολύ για την τιμή, τα τραγούδια θα είναι έτοιμα σε τρεις μήνες, η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο”», περιγράφει αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch592s8ohjsh-st)


Η συνεργασία τους όμως, δεν κατέληξε όπως την περίμενε. Η αιτία ήταν ότι τα τραγούδια δεν ήταν έτοιμα τόσο γρήγορα, όσο ήθελε ο Νίκος Καρβέλας.

«Με πήρε μέσα σε τρεις μέρες. Μου λέει: "Που είναι τα τραγούδια;” και του λέω "δεν μπορώ ακόμα, δώσε μου λίγο χρόνο" και σε μια βδομάδα πάλι με πήρε και μου λέει: "Εγώ σε μία ημέρα έγραψα ολόκληρο δίσκο για τον Τόλη Βοσκόπουλο"», αναφέρει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Τελικά, η συνεργασία τους έληξε άδοξα με έναν μεγάλο καβγά: «Σήμερα δεν μιλάμε με τον Νίκο, έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Έγινε, γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μην τη δει την εκπομπή. Μπορεί να μη θυμάται καν τον καβγά, με έβριζε και φώναζε. Εγώ αλήθεια κρατήθηκα, αλλά γιατί; Γιατί ήμουν έξω, πάρκαρα το αυτοκίνητο κάπου στη Χαμοστέρνας και βγήκα έξω. Πήγαινα σε ένα μασκέ πάρτι εκείνη την ώρα και ήμουν ντυμένος Μιμή Ντενίση. Στο λέω αλήθεια».




Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης