To φλερτ, οι αγκαλιές και τα φιλιά της Μυριέλλας και του Γιώργου στο Survivor τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει θέμα σχολιασμού στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μάλιστα μετά τα φιλιά η Μυριέλλα Κουρεντή έδειξε να έχει τύψεις απέναντι στον σύντροφό της Γιάννη Γλυνό.
Η ίδια, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της, που ήταν πριν από λίγες ημέρες του έστειλε ένα μήνυμα, λέγοντας: «Όταν είμαι μαζί του, είναι σαν να είμαι με τον εαυτό μου. Μου λείπει πολύ και θέλω να τον αγκαλιάσω όσο τίποτα. Θέλω να ξέρει ότι δεν ξεχνώ καμία από τις υποσχέσεις μας και όλο αυτό που έχουμε μεταξύ μας. Ξέρω ότι βλέπει όλα αυτά, που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται και δεν μπορώ, δεν θέλω να τον σκέφτομαι έτσι. Ξέρει ότι είμαι πολύ δυνατή», και ξέσπασε σε κλάματα!
Τα πλάνα αυτά σχολιάστηκαν έντονα στο Πρωινό με τονΓιώργο Λιάγκα να μην κρατιέται και να ξεσπά: «Όταν η Μυριέλλα φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν τον θυμόταν (τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό)»!
Και στη συνέχεια χαρακτήρισε τα δάκρυά της «κροκοδείλια» και πρόσθεσε: «Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο με την κάμερα «κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, Τζον σ’ αγαπάω αλλά κεραυνοβολήθηκα με τον κύριο, τι να κάνω;»!
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.