Ο Λιάγκας «καρφώνει» Μυριέλλα: Κροκοδείλια τα δάκρυά της

Ο Λιάγκας «καρφώνει» Μυριέλλα: Κροκοδείλια τα δάκρυά της

«Όταν φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν θυμόταν τον σύντροφό της», είπε ο παρουσιαστής αμφισβητώντας το μήνυμα που έστειλε στον Τζον

liagkas-miriela
To φλερτ, οι αγκαλιές και τα φιλιά της Μυριέλλας και του Γιώργου στο Survivor τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει θέμα σχολιασμού στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μάλιστα μετά τα φιλιά η Μυριέλλα Κουρεντή έδειξε να έχει τύψεις απέναντι στον σύντροφό της Γιάννη Γλυνό.

Η ίδια, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της, που ήταν πριν από λίγες ημέρες του έστειλε ένα μήνυμα, λέγοντας: «Όταν είμαι μαζί του, είναι σαν να είμαι με τον εαυτό μου. Μου λείπει πολύ και θέλω να τον αγκαλιάσω όσο τίποτα. Θέλω να ξέρει ότι δεν ξεχνώ καμία από τις υποσχέσεις μας και όλο αυτό που έχουμε μεταξύ μας. Ξέρω ότι βλέπει όλα αυτά, που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται και δεν μπορώ, δεν θέλω να τον σκέφτομαι έτσι. Ξέρει ότι είμαι πολύ δυνατή», και ξέσπασε σε κλάματα!

Τα πλάνα αυτά σχολιάστηκαν έντονα στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρατιέται και να ξεσπά: «Όταν η Μυριέλλα φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν τον θυμόταν (τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό)»!

Και στη συνέχεια χαρακτήρισε τα δάκρυά της «κροκοδείλια» και πρόσθεσε: «Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο με την κάμερα «κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, Τζον σ’ αγαπάω αλλά κεραυνοβολήθηκα με τον κύριο, τι να κάνω;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης