Μυριέλλα Κουρεντή - Γιώργος Κατσαούνης: Τα φιλιά στο στόμα, το πάρτι στο Twitter και η αντίδραση του συντρόφου της ηθοποιού

Μυριέλλα Κουρεντή - Γιώργος Κατσαούνης: Τα φιλιά στο στόμα, το πάρτι στο Twitter και η αντίδραση του συντρόφου της ηθοποιού

Στην παραλία του Survivor γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος – Η ηθοποιός και ο αγρότης τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και τα εκδηλώνουν on camera

Fili
Από τα πρώτα επεισόδια του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν έρθει πολύ κοντά και ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα. Μάλιστα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η ηθοποιός και ο αγρότης αντάλλαξαν αγκαλιές αλλά και δύο φιλιά στο στόμα.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο παίκτες βρίσκονταν μέσα στην πισίνα όταν η κάμερα του Survivor τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ. Αγκαλιές, γέλια και δυο πεταχτά φιλιά στο στόμα απέδειξαν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γεννηθεί έντονα συναισθήματα.
Το Twitter πήρε φωτιά αμέσως μετά την προβολή του βίντεο αλλά και την εξομολόγηση του Γιώργου Κατσαούνη στην κάμερα για τον έρωτά του προς την ηθοποιό.

Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ της Μυριέλλας και του Γιώργου
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch1bzhxn47gp-st)


Τα καλύτερα tweets

Κλείσιμο




Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας
Βέβαια, είναι γνωστό πως η Μυριέλλα Κουρεντή εδώ και κάποιο διάστημα διατηρεί σχέση έξω από το παιχνίδι με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε στο περιοδικό «Hello» για την αγαπημένη του, ενώ σχολίασε και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Μαχητή.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λυγνός για να συνεχίσει: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch1rjzi06lvt-st)


Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης: Είναι single και δεν έχει λογαριασμούς στα social
Τον Γιώργο Κατσαούνη τον γνωρίσαμε και τον παρακολουθούμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, όπου αγωνίζεται για την ομάδα των «Μαχητών».

Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας.
Είναι 27 χρονών.
Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια.
Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές.
Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες.
Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός.
Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά.
Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του!
Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος!
Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.
Ο ίδιος δεν διατηρεί social media, ωστόσο τα fan club του έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς τόσο στο Instagram, όσο και στο Facebook.



Η μεγάλη συμπάθεια του Γιώργου Κατσαούνη στην Μυριέλλα Κουρεντή
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Μαχητής Γιώργος Κατσαούνης έδειξε την συμπάθειά του στην Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία βρίσκεται στην ομάδα των «Διασήμων». Μπορεί το παιχνίδι να μετράει λίγες εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος έχει προλάβει να εκφράσει με διάφορους τρόπους την αδυναμία του προς την ηθοποιό.

Myriela_Giorgos


Όπως αναφέρουν οι συμπαίκτες τους, ο Γιώργος κάθε φορά που βλέπει τη Μυριέλλα την χαιρετάει και της στέλνει καρδιές, ενώ της έφτιαξε και ένα βραχιολάκι. Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια του Survivor, είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να αντιμετωπίζει ένα αναπνευστικό πρόβλημα μετά το αγώνισμα, με τον Γιώργο Κατσαούνη να σπεύδει να την βοηθήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgw98uvezl6h-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Κέρδισε το δικαστήριο ο Τζόκοβιτς, μένει στην Αυστραλία

Kανονικά τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Πότε θα αρθούν τα μέτρα στην εστίαση

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης