Η Κέιτ Μίντλετον έγινε 40 χρονών και το Μπάκιγχαμ το γιορτάζει

Η Κέιτ Μίντλετον έγινε 40 χρονών και το Μπάκιγχαμ το γιορτάζει

Τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες της από την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων έδωσε στη δημοσιότητα η δούκισσα του Κέιμπριτζ για να ευχαριστήσει για τις ευχές – Το Μπάκιγχαμ αλλά και το Κλάρενς έκαναν αναρτήσεις για την Κέιτ, με τη βασίλισσα να υπογραμμίζει τη στενή τους σχέση

kate
Ένθερμες ευχές, φωτογραφίες αγάπης και υψηλού συμβολισμού επιφύλαξε το Μπάκιγχαμ στη δούκισσα του Σάσεξ, που σήμερα γιορτάζει τα 40ά της γενέθλια.

Σε αντίθεση με τους Σάσεξ και την έτερη νύφη του πρίγκιπα Καρόλου Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ Μίντλετον είναι το «λευκό πρόβατο» της οικογένειας, κάτι που εκτιμούν και τιμούν δεόντως οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι.

Το Μπάκιγχαμ, μέσω του λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας, ευχήθηκε στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών της Κέιτ με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Φυσικά, η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αλλά θέλει να καταδείξει τη στενή σχέση των ανακτόρων με την σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ . 

Ευχές για την δούκισσα εξέφρασαν και οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται, μουσεία και οργανώσεις.

Κλείσιμο




Οι τρεις υπέροχες φωτογραφίες για τα 40ά της γενέθλια

Ακόμη πιο εντυπωσιακές ήταν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια η δούκισσα του Κέιμπριτζ, στον λογαριασμό που διατηρεί το ζεύγος στο Instagram. Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων ενώ δύο από τις τρεις τραβήχθηκαν από τον φωτογράφο Πάολο Ροβέρσι.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ ευγενικές ευχές γενεθλίων και τον Πάολο και την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων για αυτά τα τρία εξαιρετικά πορτρέτα» έγραψε στο twitter.

Πάντως για τα γενέθλιά της, η Κέιτ θα εορτάσει μόνο με λίγα άτομα στο Νόρφολκ. Οι καμπάνες του Γουεστμίνστερ δεν σήμαναν, λόγω του κορωνοϊού.

Οι δικοί της άνθρωποι θεωρούν ότι είναι απίθανο να στενοχωρηθεί για τον πιο λιτό εορτασμό, καθώς θεωρούν ότι δεν θέλει φανταχτερά πράγματα.


25137689
25137688
25137687


Ειδήσεις σήμερα:

Από αύριο 300 κλίνες Covid του ιδιωτικού τομέα στη μάχη της πανδημίας


Αυτά είναι τα επιβεβαιωμένα συμπτώματα που προκαλεί η Omicron σύμφωνα με το CDC και το NHS


«Λουκέτο» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιερά Μονή Κουδουμά στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης