Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει»

Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει»

Τι είπε ο τραγουδιστής για την κόρη του αλλά και τη σχέση του με το Θεό

gonidis-stamatis
Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά« που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την βαθιά του πίστη στον Θεό, τα θαύματα που βίωσε αλλά και τη νέα του καθημερινότητα δίπλα στην κορούλα του. Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Τα πρώτα χρόνια στο τραγούδι
«Στο μυαλό μου υπήρχαν άλλα πράγματα, τραγούδια, σκέψεις για την δουλειά, περνούσα στο απαρατήρητο όλο τον κόσμο γύρω μου και μετά το κατάλαβα. Τώρα πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο να βλέπω και τις ψυχές, όχι απλά τους ανθρώπους. Τότε κοιτούσα μόνο τον στόχο», παραδέχτηκε ο Σταμάτης Γονίδης.

Και συνέχισε: «Στον πρώτο μου δίσκο, πλήρωσα εγώ για διαφήμιση στην ΕΡΤ και έτσι άρχισαν οι επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται γιατί ακούγανε ότι έπαιζε κάτι καλό (…) Είχα στοχεύσει στο να γίνω τραγουδιστής, αλλά έδινα και δικά μου τραγούδια σε άλλους, ήταν πολλά και δεν μπορούσα να τα πω μόνος μου, ήταν πολλά, καθόμουν με μια κιθάρα και έφτιαχνα έναν δίσκο την ημέρα. Είχα τέρμα τα γκάζια».

Στην αρχή της καριέρας μου έκλεβα στοιχεία από τραγουδιστές

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgz5elhp7ui1-se)


Η χρυσή εποχή
«Δεν έγινα ποτέ σούπερ σταρ, εγώ αισθανόμουν αντιστάρ. Όταν σκέφτομαι ότι έχω υπάρξει νύχτα σε μαγαζιά επί 35 χρόνια λέω στον εαυτό μου: “Τι έγινε ρε μάγκα; Πώς και από πού;” Από το πουθενά, όλα μόνος μου. Είχαν δίκιο στην αρχή που όλοι μου έλεγαν πού πάω, δεν με πιστεύαν ούτε οι δικοί μου άνθρωποι», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ενώ αργότερα μίλησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά του απέναντι στα media: «Στην πορεία υπήρξε και η λεζάντα, ήμουν με ωραίο αυτοκίνητο και ωραία γκόμενα, αυτές οι λεζάντες σε κάνουν μετά να ανοίγεις και τις πόρτες στα media γιατί το έκανα εσκεμμένα. Κάποια στιγμής έκλεισα την πόρτα και τις γρίλιες και όλα. Αυτό όμως έφερε και δυσφημίσεις».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgz56wwyw99t-se)
Κλείσιμο


Ο Σταμάτης Γονίδης και τα… θαύματα
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την βαθιά του πίστη στον Θεό αλλά και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του. «Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω (…) Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.

Για τη σχέση του με το χρήμα, ο Σταμάτης Γονίδης παραδέχτηκε: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

Σταμάτης Γονίδης: "Συνέχεια εξομολογούμαι και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει"


Η νέα ζωή με την μικρή του κόρη και η αποκάλυψη για τις εκτρώσεις: «Η κόρη μου είναι η καψούρα μου, τα παιδιά είναι ευτυχία για ένα πράγματα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι είναι για δυο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω αυτό το παιδί λέω τι έχασα; Πόσο χαζός είμαι;».

Δείτε βίντεο: Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει»
Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει»


Ειδήσεις σήμερα:

Μητροπολίτης Κοζάνης: Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;

Σπάνιες οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο σύμφωνα με έρευνα

Μητσοτάκης από Άγιο Ευστράτιο: Επιλογή ζωής το εμβόλιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης