Η Σελένα Γκόμεζ δεν ανησυχεί πια που σε λίγο θα κλείσει τα 30

Η Σελένα Γκόμεζ δεν ανησυχεί πια που σε λίγο θα κλείσει τα 30

«Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άνθρωποι για εμένα και αυτό είναι υπέροχο» εξομολογείται η Αμερικανίδα pop star

selena-gomez-arthro
Η Σελένα Γκόμεζ, η οποία έχει μία αξιοθαύμαστη επαγγελματική πορεία, στις 22 Ιουλίου 2022 θα κλείσει τα 30. Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «People», άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε ότι παλαιότερα μεγάλωνε και ανησυχούσε, φοβόταν τα γεράματα. Όμως, απολαμβάνει πλέον τη ζωή της και νιώθει νέα. Άλλωστε, εκτός από πολύ νέα, είναι επιτυχημένη, ταλαντούχα, κούκλα και γεμάτη ενέργεια.



«Μου αρέσει να μεγαλώνω. Όταν ήμουν πιο νέα, το φοβόμουν. Ωστόσο, τώρα λέω "Ουάου, η ζωή μου είναι ωραία και είμαι ενθουσιασμένη". δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άνθρωποι για εμένα και αυτό είναι υπέροχο».



Πριν λίγες ημέρες, η Σελένα Γκόμεζ κέρδισε το πρώτο της μουσικό βραβείο Grammy για το άλμπουμ της «Revelación», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!» είπε για το πρώτο της βραβείο Grammy. «Είναι ωραίο, γιατί έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό το άλμπουμ. Δεν μιλάω άπταιστα ισπανικά. Όσο κι αν ακούγεται αστείο, είναι πιο εύκολο για μένα να τραγουδάω στα ισπανικά, παρά να τα μιλάω» υπογράμμισε η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα. «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι καλύπταμε όλα τα γούστα, ότι τα λόγια ήταν όμορφα, ότι ταίριαζε με το μέρος της ζωής μου και ότι κάθε μικρό κομμάτι όλων των τραγουδιών ακουγόταν αυθεντικό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη!».

Κλείσιμο




Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Only Murders in the Building» αποκάλυψε ότι η υποψηφιότητά της για Grammy την έκανε «πιο νευρική», αλλά παράλληλα ένιωθε «να πετά στα ουράνια».



Παρά την υποψηφιότητά της για Grammy, η σταρ της νεανικής κωμικής σειράς φαντασίας «Wizards of Waverly Place» εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσει, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Σε αυτό το σημείο, αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Only Murders in the Building», οπότε δεν είναι σίγουρη αν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο λαμπερό σόου των βραβείων. Παρόλο που δεν είπε καμία λεπτομέρεια για τη σειρά κωμωδίας-μυστηρίου, τόνισε ότι είναι «πολύ έκπληκτη» με τη σκηνοθεσία της. «Δεν θα είναι αυτό που περιμένουν οι θεατές. Συμβαίνουν πολλά νέα πράγματα, αλλά εξακολουθώ να είμαι με τα παλιά παιδιά, Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ, που περνάμε καλά».



Στη δεύτερη σεζόν της αμερικανικής σειράς θα συμμετάσχει επίσης η Κάρα Ντελεβίν και η Σελένα Γκόμεζ εξήγησε πώς είναι η συνεργασία με τη φίλη της. «Εκείνη και εγώ κάναμε πρόσφατα το πρώτο μας γύρισμα. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Η Κάρα και εγώ έχουμε κάνει μόνο ένα πράγμα μαζί, όταν ήμασταν πολύ μικρές, 17 ετών. Οπότε είναι συναρπαστικό να συνεργαζόμαστε ξανά».



Ειδήσεις σήμερα:

Αγγελική Ηλιάδη: Από την πρόκληση κάτω από τις κουβέρτες στο δράμα

Σαρηγιάννης: Τα κρούσματα θα φτάσουν μέχρι τις 53.000

Χάος στο Καζακστάν: «Εκκαθαριστική επιχείρηση» του στρατού κατά διαδηλωτών, αναφορές για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης