Τζέισον Ντερούλο: Δυο άνδρες τον φώναξαν «Usher», θίχτηκε και έπαιξαν ξύλο!

Τζέισον Ντερούλο: Δυο άνδρες τον φώναξαν «Usher», θίχτηκε και έπαιξαν ξύλο!

Ο 32χρονος διάσημος τραγουδιστής έγινε έξαλλος και κατέληξε με χειροπέδες - «Βγήκε εκτός εαυτού», μόλις τον φώναξαν με το όνομα του 43χρονου Αμερικανού ράπερ, χορευτή και επιχειρηματία

jason-derulo-usher
Σε έναν άγριο καβγά έμπλεξε ο Τζέισον Ντερούλο. Το πρωί της 4ης Ιανουαρίου, ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης τσακώθηκε με δύο άνδρες στο ξενοδοχείο ARIA, στο Λας Βέγκας, όταν ο ένας φέρεται να τον αποκάλεσε «Usher». Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και βρέθηκε άμεσα στο σημείο.

O Τζέισον Ντερούλο:


O Usher:




Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν ένα μέρος του περιστατικού και στο βίντεο φαίνεται, μεταξύ άλλων, ο Τζέισον Ντερούλο να συνοδεύεται με χειροπέδες εκτός κτιρίου από αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ένας από τους δύο άνδρες, που ενεπλάκησαν στον καβγά, αποκάλεσε Usher τον Ντερούλο την ώρα που βρισκόταν στις κυλιόμενες σκάλες. «Γεια σου Usher, άντε γ@$@#, πο#τ@%@...» φέρεται να του είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.

Δεν είναι, μέχρι στιγμής, σαφές αν ο άνδρας ήθελε να μειώσει τον Τζέισον Ντερούλο, φωνάζοντάς τον Usher, ή αν όντως τον μπέρδεψε με τον 43χρονο τραγουδιστή, χορευτή και επιχειρηματία. To σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος καλλιτέχνης «βγήκε εκτός εαυτού», με αποτελέσμα να γρονθοκοπήσει τον άνδρα που τον αποκάλεσε Usher και να χαστουκίσει τον άλλον. Αμέσως μετά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους, αλλά και με τους άνδρες της ασφάλειας του τουριστικού καταλύματος.



Λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον δημοφιλή ποπ τραγουδιστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα «Flurona» σε Ισραήλ, Ισπανία, Βραζιλία, Κροατία και ΗΠΑ

Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Η Omicron σαρώνει τον κόσμο, ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη από το Καμερούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης