Η αλήθεια για το τέλος του «Style me up» και ο Covid που απειλεί την τηλεόραση

Η αλήθεια για το τέλος του «Style me up» και ο Covid που απειλεί την τηλεόραση

Τα κρούσματα είναι πολλά, οι απουσίες επιβεβλημένες, αλλά η τηλεόραση επιμένει να δηλώνει παρούσα

TV_illiana-papageorgiou
Δυστυχώς τα κρούσματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Σχεδόν αναζητούμε ποιοι δεν είναι θετικοί… Η τηλεόραση και κυρίως οι πολυπληθείς παραγωγές δυσκολεύονται και πολύ σοφά σε κάποιες περιπτώσεις επιλέγουν προσωρινή αναβολή. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του «Dancing with the stars», για το οποίο κανάλι και παραγωγή αποφάσισαν να αναβληθεί προσωρινά αφενός λόγω κρουσμάτων, αφετέρου για λόγους ασφαλείας και προστασίας του πολυάριθμου καστ.

Στα κανάλια καταγράφονται κρούσματα στις περισσότερες εκπομπές με αποτέλεσμα κάποιοι να μένουν εκτός, κάποια γυρίσματα να καθυστερούν ενώ περιορίζονται οι καλεσμένοι και τα εξωτερικά γυρίσματα. Κάποιες εκπομπές δυσκολεύονται να βγουν στον αέρα και κάποιες άλλες να κάνουν γυρίσματα.

Σε αυτές ανήκει και το «Style me up», το οποίο έχοντας πραγματοποιήσει τον συμφωνηθέντα προγραμματισμό των 100 επεισοδίων ολοκλήρωσε τα γυρίσματα. Τα επεισόδια θα προβάλλονται ως τον Μάρτιο και σίγουρα τα κοντέρ της τηλεθέασης δεν έσπασαν, όμως η αλήθεια είναι ότι οι εκπομπές, που απαιτούν συμμετοχή κόσμου με συνεχή κάστινγκ και ενασχόληση πολλών προσώπων, είναι δύσκολο να κάνουν γυρίσματα κάτω από συνθήκες πανδημίας. Και μία παράκληση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι up. Ας μην της ξαναδώσετε project με «up». “Pop up”, “Style me up”, φτάνει τώρα. Πάμε γι άλλα. Το κορίτσι έχει άστρο.

Μείωση διάρκειας και για το «Τι λες τώρα» στο Mega προκειμένου να «χωρέσει» η επανάληψη του «Παρά πέντε». Η πρεμιέρα της «Σκοτεινής θάλασσας» άφησε πολύ καλό αποτύπωμα. Η σειρά έχει εξαιρετικό καστ και ερμηνείες και ενδιαφέρον σενάριο. Να δούμε πόσο πολύ θα αντέξει.

master


Κλείσιμο
Κι αυτό γιατί την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, έρχεται το «Master Chef» στο Star. Μια πολυαναμενόμενη πρεμιέρα κι ένα γερό τεστ για τον βραδινό ανταγωνισμό. Τώρα θα δούμε πόσο πραγματικά θα αντέξουν όσοι έχουν αναδειχθεί κυρίαρχοι στο τηλεβαρόμετρο.

Την ίδια μέρα στις 20.00 επιστρέφει και η ανανεωμένη ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. Νέο τρέηλερ, νέα φωτογράφιση, άλλη εικόνα. Μένει να δούμε ψυχολογία και περιεχόμενο γιατί έχουν γίνει πολλά και σημαντικά.

arvyla


Νέα σειρά έρχεται από την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1 (από Σεπτέμβρη). Ο τίτλος της είναι «Φλόγα και Άνεμος» και σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ ενώ το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου.  Η σειρά θα είναι 12 επεισοδίων.  Πρωταγωνιστούν Άρης Λεμπεσόπουλος (υποδύεται τον Γ. Παπανδρέου), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (υποδύεται την Κυβέλη), Αργύρης Πανταζάρας, Κατερίνα Λέχου, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης κ.ά.

Την ΕΡΤ επισκέφτηκε και ο Χρήστος Χωμενίδης προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο τηλεοπτικής μεταφοράς κάποιου εκ των υπέροχων έργων του. Σε πρώιμο στάδιο οι συζητήσεις, μακάρι να ευδοκιμήσουν.

Και μέσα σε όλα τσακώνονται η Τούνη και η Ανδριώτου και φιλιέται σε απευθείας μετάδοση ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του. Δώσε μας δύναμη, Θεέ μου, να αντέξουμε.

Κλείνοντας φυσικά θα αφήσω έτσι για το τέλος ένα ωραίο κουιζάκι. Χθες με ρημάξατε στα μηνύματα προκειμένου να μάθετε την απάντηση στο κουίζ. Σας εξιτάρουν όσα έχουν ερωτικό περιεχόμενο. Γι αυτό και θα σας κάνω δώρο ένα ακόμη. Ποιο μέλος παραγωγής, επικεφαλής, φλέρταρε επίμονα συμπαρουσιάστρια, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είναι δεσμευμένος και εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το κράξιμο από τα μέλη της εκπομπής;
Φελλλλάκια από απόσταση και με μάσκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης