Η Έφη Σαρρή δε διεκδίκησε ποτέ το «Πες το με ένα φιλί» - «Πότε έγινε αυτό, σε ποιο ουράνιο και τόξο;», λέει η Ναταλία Γερμανού

Η Έφη Σαρρή δε διεκδίκησε ποτέ το «Πες το με ένα φιλί» - «Πότε έγινε αυτό, σε ποιο ουράνιο και τόξο;», λέει η Ναταλία Γερμανού

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

nataliagermanoυ
Μετά τις δηλώσεις της Έφης Σαρρή σχετικά με τα τραγούδια που έχει απορρίψει στην καριέρα της, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως αρνήθηκε να ερμηνεύσει το «Πες το με ένα φιλί» κι έτσι, το τραγούδι έφτασε στην Καίτη Γαρμπή.

«Είχα απορρίψει το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, το Πες το μ’ ένα φιλί. Είχα πει: "δε μου λέει κάτι ο στίχος", γιατί εγώ ήθελα πάντα πιπεράτους στίχους και φυσικά την πάτησα», είχε δηλώσει η Έφη Σαρρή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgvypu83xkt5-st)

Απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter έδωσε η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τι μαθαίνω; Η Εφη Σαρρή δήλωσε ότι απέρριψε το "Πέστο μ ένα φιλί" κι έτσι το πήρε η @KaitiGarbi ; Πότε έγινε αυτό, σε ποιό ουράνιο και τόξο; Σε ποιά χώρα; #neverhappened"».

Δείτε την ανάρτηση:


Ειδήσεις σήμερα:

Αραιές νεφώσεις σήμερα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση για ενηλίκους στην Γερμανία - Τι λένε οι ειδικοί

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων ο υπουργός Επικρατείας: «Κάθε μέρα χαμένη από τη μάθηση είναι μια μέρα χαμένη στη ζωή των παιδιών»
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης