Μοναχική Πρωτοχρονιά η φετινή για την Αλεξάνδρα Ούστα - Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram
Μία διαφορετική Πρωτοχρονιά έκανε φέτος η Αλεξάνδρα Ούστα, καθώς ανήκει κι εκείνη στα κρούσματα του κορωνοϊού.
Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως οι φετινές γιορτές τη βρήκαν μόνη της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία selfie και κάτω από αυτή έγραψε:«Λίγο άγρια κ αρκετά μοναχική Πρωτοχρονιά η φετινή.. όμως από την άλλη, μου έδειξε σε συγκινητικό βαθμό πόσο δοτικοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι όταν κάποιος βρίσκεται σε ανάγκη.. οπότε αν και είναι λίγο, μόνο ένα ταπεινό ευχαριστώ μπορώ να πω αυτή τη στιγμή.. Με λιιιιγο κουρασμένο βλέμμα και την πιο festive – COVID πυζάμα μου, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και υγεία, να κάνουμε αγκαλιές και να κρατάμε χέρια χωρίς δεύτερες σκέψεις..!!».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.