Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θέλω να αφήσω πίσω το θέμα για τον αδερφό μου, το έθιξα γιατί ήμουν σε απόγνωση»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θέλω να αφήσω πίσω το θέμα για τον αδερφό μου, το έθιξα γιατί ήμουν σε απόγνωση»

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το bullying που δέχτηκε ο αδερφός της στο σχολείο και το μικρόβιο που την «έστειλε» στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό

αλεξανδρακη
Για το bullying που βίωσε ο αδερφός, αλλά και την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend μίλησε αρχικά για τον αδερφό της και εξήγησε πως προσπαθεί να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο θέμα.

«Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα, γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία το συγκεκριμένο θέμα. «Θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgv4m6eupm1d-st)


Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και περιέγραψε τις ημέρες της στο νοσοκομείο. «Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ, όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά, γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, έχω ένα καλό ανοσοποιητικό. Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μη μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο», δήλωσε κλείνοντας. 




Ειδήσεις σήμερα

Μαίνεται ο «πόλεμος» της τσιπούρας στα Ίμια

«Δύσκολες εβδομάδες» οι πρώτες του 2022 από το διπλό κύμα της πανδημίας

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο με ισχυρό συμβολισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στην Καμίλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης