Μαρίζα Τομέι: Η «θεία» του Spiderman έδωσε μάχη για να γίνει... λεσβία στην τελευταία ταινία «No Way Home»

Μαρίζα Τομέι: Η «θεία» του Spiderman έδωσε μάχη για να γίνει... λεσβία στην τελευταία ταινία «No Way Home»

«Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι η Μέι Πάρκερ, μετά τον θάνατο του άνδρα της, Μπεν Πάρκερ, θα έπρεπε να έχει ερωτική σχέση με μία γυναίκα» ισχυρίστηκε η Μαρίζα Τομέι

marisa-tomei33
Παρόλο που το «Spider-Man: No Way Home» ήταν γεμάτο ανατροπές, που προκαλούσαν αγωνία στον θεατή για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, η ηθοποιός Μαρίζα Τομέι, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν αποκάλυψε ότι ήθελε σαν τρελή να υποδυθεί τη λεσβία στην αμερικανική ταινία του 2021 με υπερήρωες.

H Μαρίζα Τομέι και ο Τομ Χόλαντ:

Tom-Holland-Crush-Marisa-Tomei-Spider-Man-Long


H Μαρίζα Τομέι και ο Τομ Χόλαντ σε μία σκηνή από το «Spider-Man:Homecoming» (2017):

Aunt-May-Continues-to-Be-the-Best-in-a-New-Spider-Man-Far-from-Home-TV-Spot-1200x676


Την έντονη επιθυμία της να παίξει τη λεσβία στο «Spider-Man: No Way Home», όπου υποδύεται την «Μέι Πάρκερ», εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 19 Δεκεμβρίου 2021 στους Geeks of Color. Όπως υποστήριξε η όμορφη ηθοποιός, αν και προσπάθησε πολύ να πείσει τα στελέχη της εταιρείας Marvel Studios να υποδυθεί την ομοφυλόφιλη, δεν τα κατάφερε.

«Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι η Μέι Πάρκερ, μετά τον θάνατο του άνδρα της, Μπεν Πάρκερ, θα έπρεπε να έχει ερωτική σχέση με μία γυναίκα» ισχυρίστηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη θεία του «Πίτερ Πάρκερ», «Μέι Πάρκερ». Στην επιτυχημένη ταινία ο άνδρας της, «Μπεν Πάρκερ», δολοφονείται από έναν διαρρήκτη.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η σταρ της αμερικανικής κωμωδίας του 1992 «My Cousin Vinny» πρότεινε η κοπέλα της στην οθόνη να μην είναι άλλη από την 63χρονη, δημοφιλή παραγωγό της Sony Pictures και των Spider-Man ταινιών, Έιμι Πασκάλ.

«Καθώς το συζητούσα με την Έιμι Πασκάλ, συνειδητοποίησα ότι εκείνη ήθελα να είναι η κοπέλα μου στην ταινία» εξομολογήθηκε η Μαρίζα Τομέι και ξέσπασε σε γέλια. Μάλιστα, θα ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές μαζί της για χάρη τoυ «Spider-Man: No Way Home».

marisa-tomei-attends-sony-pictures-spider-man-no-way-home-news-photo-1639499166




Η Έιμι Πασκάλ:

amy-pasca


Ωστόσο, τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής της ταινίας, Marvel Studios, απέρριψαν κατευθείαν την ιδέα της Μαρίζα Τομέι να υποδυθεί την λεσβία ως «Μέι Πάρκερ».

Πολλοί χρήστες του Twitter καταδίκασαν την πρόταση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού. «Ας ξεχάσουμε εντελώς τον θείο Μπεν και ας σκεφτούμε κατευθείαν τη θεία Μέι, που είναι λεσβία. Ναι, οι fans θα είναι πολύ χαρούμενοι» έγραψε κάποιος, έχοντας ειρωνική διάθεση.

«Δεν θα πω ψέματα, θα ήταν φοβερό» υποστήριξε στο Twitter ένας θαυμαστής της Marvel. «Μας στερήσαν την κουλ λεσβία θεία Μέι και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής» πρόσθεσε.



Πράγματι, η Marvel φημίζεται για τις LGBTQ φιγούρες κόμικ. Τον Ιούνιο 2021, σε εκδήλωση Pride, η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία Marvel Comics παρουσιάσε τον πρώτο γκέι χαρακτήρα στην 80χρονη ιστορία του Captain America. Πρόκειται για τον νεαρό «Άαρον Φίσερ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχούν οι ειδικοί για την άνοδο της θερμοκρασίας στην Αλάσκα - Ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» σχεδόν στους 20 βαθμούς


Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι για την Ιωάννα Τούνη

H αστυνομία εισέβαλε σε διαδικτυακή εφημερίδα στο Χονγκ Κονγκ και συνέλαβε δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης