Ο κορωνοϊός«φέρνει τα πάνω κάτω», με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης να μιλούν για οικονομική καταστροφή, αν εφαρμοστούν τελικά αυστηρότερα μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά. Όπως αναφέρουν, τα λουκέτα στα μαγαζιά θα φέρουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.
Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών, η οποία πιθανότατα θα εισηγηθεί τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας να εφαρμοστούν νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου. Τα μέτρα θα αφορούν τους χώρους όπου παρατηρείται υπερμετάδοση, δηλαδή την εστίαση, τη διασκέδαση και τα γήπεδα.
Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου ο Χρήστος Μενιδιάτης.
«Για άλλη μία χρονιά σχεδόν καταστροφή. Στην καλύτερη περίοδο της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, που τα μαγαζιά περιμένουν να κάνουν τζίρους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, και οι εργαζόμενοι… Δεν μιλάω για τους συναδέλφους μου, μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη το μεροκάματο. Η διασκέδαση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο. Εμείς δυστυχώς έχουμε μηδενίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους