Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς και με δάκρυα στα μάτια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - Δείτε βίντεο

Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς και με δάκρυα στα μάτια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - Δείτε βίντεο

Ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του

ψωμιαδης
Την αποχώρησή του από τη Φάρμα ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/12). Μόλις οι παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1 συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα για τον αγώνα ασυλίας τους ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη και πήρε το λόγο και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό με δάκρυα στα μάτια πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgqczceqxrqh-se)


«Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη... Κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα μήνα. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθαμε ούτε στον παράδεισο, ούτε στην κόλαση. Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Για μένα σε λίγες ώρες ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού», είπε και η φωνή του έσπασε.

Ο λόγος που δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του νωρίτερα, είπε πως «απλώς έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα της ασυλίας. Να χαρώ για μια ακόμη φορά. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες. Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Ήρθα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου».

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε.»

Κλείσιμο
Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης θέλησε να τον μεταπείσει ζητώντας του να μείνει λίγο ακόμα, αλλά μάταια. Ο Σάκης Τανιμανίδης από τη μεριά του, θέλησε να τον ευχαριστήσει για το ήθος του και την τρέλα που έφερε μέσα στη "Φάρμα".


Ειδήσεις σήμερα:

Η Αθήνα απαντά στον Τσαβούσογλου: «Προκλητικές, παράνομες και ανυπόστατες οι κατηγορίες του»

Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις παιδικών εμβολίων της Pfizer

«Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης