J2US: Εντυπωσιακός, εορταστικός και ξεχωριστός ο ημιτελικός του κορυφαίου σόου στον Alpha

J2US: Εντυπωσιακός, εορταστικός και ξεχωριστός ο ημιτελικός του κορυφαίου σόου στον Alpha

Τερμάτισε πρώτο στην τηλεθέαση σε όλα τα κοινά ο ημιτελικός του J2US – Ποια ήταν τα τρία ζευγάρια που αποχώρησαν ποια είναι τα τρία που πάνε στον μεγάλο τελικό της 1ης Ιανουαρίου

AZ3A1049
Μία ξεχωριστή διαδρομή αμέτρητων και μοναδικών εμφανίσεων του φαντασμαγορικού υπέρ-show του ALPHA, «J2US» οδεύει προς το τέλος, με τον τελικό να καταφθάνει το Σάββατο 01 Ιανουαρίου στις 20.00. Tα τρία ζευγάρια που αποχώρησαν από το σόου ήταν ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα, ο Τζέιμς Καφετζής με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgops06zpofl-sf)


Πρώτο σε τηλεθέαση το J2US
Ιδιαίτερα εντυπωσιακός και εορταστικός ήταν ο χθεσινός ημιτελικός (14ο live), με τις εμφανίσεις των ταλαντούχων διαγωνιζόμενων να ενθουσιάζουν κοινό και κριτική επιτροπή. Ο ημιτελικός του J2US κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έκλεψε και πάλι την παράσταση στους πίνακες τηλεθέασης και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, χαρίζοντας του τη πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,9% αλλά και το σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,8%. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν σαρωτικός και στο νεανικό κοινό 25-44, που σταθερά δείχνει την προτίμησή του στο σόου με το ποσοστό 19% με το ψηλότερο τέταρτο να αγγίζει το 30%.

Τα... Χριστούγεννα της Βανδή, η εμφάνιση της Γερμανού και η επιστροφή του Αδαμαντίδη
Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο ημιτελικό τραγουδώντας μια παραλλαγή από τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgol2m0fiocp-sf)
Κλείσιμο


Στον ημιτελικό εμφανίστηκε και η υπέροχη Ναταλία Γερμανού ως guest σε ρόλο κριτή, και έδωσε τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgoqz1v8j6gh-sf)


Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο τα χρέη της στην κριτική επιτροπή, πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή για να απογειώσει το κέφι της βραδιάς με τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ έκπληξη ήταν το ντουέτο της με τον Θέμη Αδαμαντίδη που επέστρεψε για το ημιτελικό στο σόου!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgosvitykkop-sf)


Τα τρία ζευγάρια που θα δούμε στον τελικό της 1ης Ιανουαρίου
Το show ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη των τριών φιναλίστ. Συγκεκριμένα τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- Χάρης Βαρθακούρης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgopd9ecfitt-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgopgdcg6mt5-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgoqa16am3u1-sf)


Η αντίστροφη μέτρηση για το J2US έχει ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης πριν ρίξει την αυλαία, μας φέρνει ένα μοναδικό live γεμάτο λάμψη. Τα τρία ζευγάρια φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

Το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter
Και αυτό το Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να στήνουν το δικό τους πάρτι και να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανεώνει το τελευταίο του ραντεβού του για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι!

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινοβραδινό σόου
AZ3A0043
AZ3A0158
AZ3A0939
AZ3A7541
AZ3A8164
AZ3A8676
AZ3A9212
ER8A9464


Ειδήσεις σήμερα:

Πολάκης κατά Πλεύρη: Και δεύτερος ασθενής δεν παίρνει μονοκλωνικά αντισώματα - «Όλη η ευθύνη πάνω σου»

Aντετοκούνμπο: Ρεκόρ 25ετίας τα Χριστούγεννα και ανάρτηση με πόστερ

Ματωμένα Χριστούγεννα - Τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης