«Το 2022 θα ήθελα να βρω μία σύντροφο και να περνάω ωραία μαζί της» λέει ο Κώστας Καραφώτης

«Το 2022 θα ήθελα να βρω μία σύντροφο και να περνάω ωραία μαζί της» λέει ο Κώστας Καραφώτης

«Η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τόσο όμορφη που νιώθω σαν να έχουμε ξαναδουλέψει» υποστηρίζει ο τραγουδιστής

καραφωτης
Στην «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη την Παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.



«Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch. Μου αρέσει όλη η προετοιμασία που γίνεται από τους άλλους, αλλά έχω λίγο θέμα με τον στολισμό στο σπίτι» δήλωσε για τη λαμπερή εποχή που διανύουμε και τα συναισθήματά του.

Ερωτηθείς τι επιθυμεί να φέρει το 2022, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε: «Το 2022 θα ήθελα να φέρει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, να φύγει ο Covid και εγώ να περνάω ωραία με μία σύντροφο».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, υποστήριξε: «Όσο είμαι καλά με έναν άνθρωπο και έχω ισορροπία στη ζωή μου, για μένα είναι το επόμενο βήμα. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο δεν απαιτεί γάμο».

Για τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εξομολογήθηκε: «Η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τόσο όμορφη που νομίζω ότι είναι σαν να έχουμε ξαναδουλέψει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgniphwhp3d5-st)

Τέλος, για την απόφασή του να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ιατρική και να πάρει το πτυχίο του, υπογράμμισε: «Παίζω μουσική από μικρός, αλλά τη φωνή μου για πρώτη φορά την άκουσα στα 18 μου, όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι και την ηχογράφησα. Η Ιατρική μπήκε στο "ντουλάπι", όταν είδα ότι έχω τόσο μεγάλη στήριξη από τους δικούς μου για το τραγούδι. Πήρα το πτυχίο στην Ιατρική, γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκκωφαντική σιωπή από τους υπευθύνους στο ορφανοτροφείο- κολαστήριο: Ποιους και γιατί κατηγορεί η νηπιαγωγός

Μάσκα παντού από σήμερα - Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και εκδηλώσεις

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο, αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για κακούργημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης