Τα «μαζεύει» η Ντενίση: Δεν έγινα έξαλλη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο
«Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις και εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα, και ποτέ δεν θα γινόμουνέξαλλη μαζί τους», τονίζει σε ανάρτηση της στο Instagram
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα, και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους» τονίζει σε ανάρτηση της στο Instagram η Μιμή Ντενίση.
«Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. «Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα», επεσήμανε ακόμη. «Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη», κατέληξε στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.
Μάλιστα η ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τους δύο παρουσιαστές να χαμογελούν, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events