Η πασαρέλα του GNTM δεν συγκίνησε και τα κρυφά διαμάντια των εκπομπών λάμπουν

Η πασαρέλα του GNTM δεν συγκίνησε και τα κρυφά διαμάντια των εκπομπών λάμπουν

Μειωμένη πολύ φέτος η τηλεθέαση του τελικού του ριάλιτι μοντέλων, ενδεικτικό της τάσης που επικρατεί γενικότερα

gntmm
Δεν υπάρχει ριάλιτι, το οποίο να μην έχει σπάσει φέτος τα μούτρα του. Ότι κι αν σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι, όσο κι αν προσπάθησαν, δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είδαν, με κάποιους να βυθίζονται πολύ στο τηλεβαρόμετρο και άλλους να μετρούν απλώς σοβαρές απώλειες, οι οποίες θεωρούνται αναστρέψιμες μελλοντικά. Μακάρι για να ανοίγει η τηλεοπτική βεντάλια, θα πω.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, το «GNTM» είδε την τηλεθέασή του 20 μονάδες κάτω από την περυσινή ενώ αν και τελικός, το ενδιαφέρον για ένα ακόμη βράδυ μονοπώλησαν τα σίριαλ του ανταγωνισμού, τα οποία παραμένουν αήττητα. Αλίμονο στις ακριβές παραγωγές, θα πω εγώ, γιατί η μεγάλη χασούρα εκεί εντοπίζεται, στο μεγάλο κόστος. Φυσικά η Κυβέλη, καλά να είναι η κοπέλα, λογικά θα ακολουθήσει την πορεία που ακολουθούν όλοι οι νικητές ριάλιτι τελευταία. Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Απ΄την άλλη βέβαια υπάρχει η μυθοπλασία. Αυτή στην οποία εναποθέτουν όλες τις ελπίδες τους οι επικεφαλής για το μέλλον των προγραμμάτων τους. Ελεγχόμενο κόστος και σταθερή απόδοση. Επιπλέον εξασφαλίζεται δυνατή «βιβλιοθήκη» για να παίζει και τα καλοκαίρια.

Απορίας άξιον πάντως το πώς ο ΑΝΤ1 άφησε την μυθοπλασία και έστρεψε το βλέμμα στα ριάλιτι. Είχε δημιουργήσει ένα τόσο καλό περιβάλλον. Ηδη η «Φάρμα» ασθμαίνει και ακόμη δεν άρχισαν το «Survivor» και το «Master Chef». Jesus…

Κλείσιμο
eleonora_meleti


Λάμπουν κάποιοι άνθρωποι στις εκπομπές. Αρχικά, να πούμε ότι το πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη είναι το πιο καλοκουρδισμένο και όλοι παράγουν, έχουν ρόλο συγκεκριμένο. Τσουρός πετάει σε «φόρμα», Φλορίντα η αγαπημένη είναι η χαρά της ζωής, ο Πάτρας από τα καλύτερα παιδιά και καλά διαβασμένος ακόμη και σε θέματα δύσκολα με ώριμη άποψη και πάντα με σεβασμό. Υπάρχει όμως κι ένα κορίτσι, η Ελένη Μουστάκη, η οποία κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις και πολλές. Πρέπει να ρωτάει και στον ύπνο της λογικά η κοπέλα με αυτό που την βρήκε φέτος. Μπράβο της.

Μία παλιά μου συμφοιτήτρια, η Κέλλυ Χεινοπώρου, είναι η καλύτερη ρεπόρτερ για το «Πρωινό» με αποκλειστικά, με δεμένα ρεπορτάζ, με καλά ελληνικά και τηλεοπτική ψυχραιμία. Σώζει πολλές καταστάσεις η Κέλλυ.

papadakis


Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι «κολώνα». Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μεγάλος δάσκαλος. Δεν παίζουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Τελεία και παύλα.

Κάθε μέρα που περνάει ανακαλύπτουμε και κάτι ακόμη για τον χιουμορίστα Στάθη. Και πολύ λίγο με νοιάζει αυτός. Τις γυναίκες που τον εμπιστεύθηκαν σκέφτομαι, που ψάχνουν μη τυχόν τις έχει διασύρει κι αυτές. Οι φίλοι του ας πρόσεχαν και ας ερμήνευαν λίγο καλύτερα τα σημάδια. Φτάνει και με την απάθεια, παιδιά.

Το κουίζ είναι η συνέχεια του χθεσινού. Ποιος παρουσιαστής, ο ίδιος με χθες, χώρισε σύντροφό του γιατί πίεσε την συσκευασία της οδοντόπαστας στη μέση;

Φιλιά, αγαπημένοι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης