Η Lady Gaga έθεσε σε κίνδυνο την ψυχική της υγεία για το «House of Gucci»

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο της στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ - Στα γυρίσματα είχε συνεχώς μαζί της μία νοσηλεύτρια ψυχιατρικής

Για το τελικό αποτέλεσμα της δημοφιλούς ταινίας House of Gucci που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στους κινηματογράφους και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, η Lady Gaga έθεσε σε κίνδυνο την ψυχική της υγεία.

Όπως εξήγησε η σταρ στο podcast «Just for Variety», υπήρχαν πολλά σκοτεινά σημεία στην προσωπικότητα της Πατρίτσια Ρετζιάνι και αν δεν ήταν καταλλήλως προετοιμασμένη, σίγουρα θα είχε προκαλέσει κακό στον εαυτό της, ακόμα και άθελά της.



«Πήρα το σκοτάδι μαζί μου στο σπίτι μου, η ζωή της Ρετζιάνι ήταν πολύ σκοτεινή. Για να ολοκληρώσω τα γυρίσματα, είχα μαζί μου συνέχεια μία νοσηλεύτρια ψυχιατρικής, ένιωθα πιο ασφαλής έτσι», δήλωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός που υποδύθηκε τη «μαύρη χήρα» του Μαουρίτσιο Γκούτσι.



Δεν ήταν όμως, μόνο η ίδια που ανησύχησε για τον ψυχισμό της. Ακόμα και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίντλεϊ Σκοτ φοβήθηκε μήπως της προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

«Βυθίστηκα τόσο πολύ στην ψυχή της Ρετζιάνι, που ο Σκοτ φοβήθηκε μήπως προκαλέσω κάποιο μεταγενέστερο τραύμα στον εαυτό μου. Με προέτρεψε να μην το ξανακάνω», είπε η Lady Gaga.


Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η ίδια είχε εξηγήσει τη διαδικασία που ακολούθησε για να προσεγγίσει το ρόλο και μάλιστα, είχε τονίσει πως ήταν κάτι που τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα, αφού χρειάστηκε να ανασύρει από τη μνήμη της όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχει ζήσει. Ανάμεσα σε αυτές και τον βιασμό που έζησε σε ηλικία μόλις 19 ετών.

«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί το κάνω. Φαντάζομαι ότι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι αγαπάω τόσο πολύ την τέχνη. Από μικρή είχα αναπτύξει μία θεωρία που έλεγε ότι είναι λογικό να βασανίζεσαι για την τέχνη σου και με αυτό πορεύομαι. Ίσως το αλλάξω αυτό κάποια στιγμή, σίγουρα όταν αποφασίσω να κάνω παιδιά. Καμιά φορά σε βουλιάζει τόσο βαθιά αυτή η δουλειά, που δύσκολα βγαίνεις ξανά στην επιφάνεια», είπε. 


Ακόμα και για να πετύχει την προφορά της «χήρας» που κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, η Gaga μιλούσε επί 9 μήνες με ιταλική προφορά.

Τέλος, εξήγησε πως δεν έχει σκοπό μελλοντικά να υποβάλλει ξανά τον εαυτό της σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση. Αν και είχε ακολουθήσει μία παρόμοια διαδικασία στην ταινία του 2018 «A Star is Born», με συμπρωταγωνιστή της τον Μπράντλεϊ Κούπερ, η ίδια εξηγεί πως αυτή τη φορά συνειδητοποίησε πως «κανένας ηθοποιός δεν πρέπει να εξωθεί τον εαυτό του στα άκρα για έναν ρόλο».





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ καλείται να πληρώσει φόρους-ρεκόρ 11 δισ. δολαρίων

Βάνδαλοι δημιούργησαν χυδαία σκηνή σε φάτνη σε κεντρική πλατεία της Πάτρας (Φωτογραφίες)

Η ρελάνς Γεωργιάδη με τη μινιατούρα μπουλντόζα που του είχε κάνει δώρο ο Πολάκης για το Ελληνικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr