Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα επειδή αυτό θέλει η εποχή, είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, τα πρότυπα της κοινωνίας και την σύζυγό του
Συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Τζάνηςκαι μίλησε για τα ριάλιτι που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και την σχέση του με την σύζυγό του.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά δήλωσε πως δεν έχει καθόλου χρόνο πλέον, για να συμμετέχει σε μουσικούς διαγωνισούς λόγω του τραγουδιού.
«Είμαι ταγμένος στο τραγούδι και έχω τόση πολλή δουλειά κάθε μέρα, που δεν έχω τον χρόνο να φύγω για κάποιους μήνες σε ριάλιτι και να αφήσω την δουλειά. Μια φορά το έκανα και συμμετείχα σε έναν μουσικό διαγωνισμό», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πρότυπα που επικρατούν πλέον στην κοινωνία: «Σήμερα υπάρχει η τάση να προωθούνται κάποια πρότυπα τα οποία σε λίγους μήνες εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν κοιτάζουμε να δώσουμε βάση στην ουσία. Υπάρχουν πολύ μεγάλοι τραγουδιστές που αυτή τη στιγμή είναι στην αφάνεια, γιατί κοιτάζουν να προωθήσουν τους κοιλιακούς τους. Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα επειδή αυτό θέλει η εποχή, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι κι εγώ είμαι μέσα σε αυτούς, που δεν δίνουν βάση σε αυτό το πρότυπο που έρχεται από την Αμερική ή την Ευρώπη. Είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές».
Για την σύζυγο του ο τραγουδιστής ανέφερε: «Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε το 2012 και την προσέγγισα εγώ, γιατί είμαι παραδοσιακός άνδρας».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.