Ο Μιχάλης Ρέππας για τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα»: «Χρειάζεται να παραμορφώσεις την πραγματικότητα για να βγει η αλήθεια»

Ο Μιχάλης Ρέππας για τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα»: «Χρειάζεται να παραμορφώσεις την πραγματικότητα για να βγει η αλήθεια»

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός της νέας κωμικής σειράς του Mega μίλησε για την επιτυχία που έχει γνωρίσει το εγχείρημά του

ρεππας
Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την επιτυχημένη κωμωδία του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» και αποκάλυψε αν είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι του καστ.

«Γελάω εύκολα, τις πιο πολλές φορές εγώ διακόπτω τις σκηνές».

Για το άγχος της συγγραφής της σειράς σημείωσε : «Το άγχος της συγγραφής έχει τελειώσει, μένει τώρα το άγχος της υλοποίησης και του συντονισμού των ανθρώπων».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cghk2tieuimx)

Ενώ για την ιδέα και την τηλεοπτική μεταφορά των «Συμπέθερων απ΄ τα Τίρανα» ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είπε χαρακτηριστικά : «Εχουμε παραμορφώσει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα αλλά καμιά φορά χρειάζεται η παραμόρφωση για να βγει καθαρά η αλήθεια. Χρησιμοποιούμε την παραμόρφωση ακριβώς για να αναδείξουμε πιο καθαρά τις γραμμές που διέπουν την καθημερινή μας συμπεριφορά, τις συνήθειές μας και κυρίως τα ελαττώματά μας. Γιατί κυρίως τα ελαττώματα είναι το υλικό της κωμωδίας, όχι τα προτερήματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για τη δολοφονία 37χρονου στη Λέσβο - Τον σκότωσαν για την ηρωίνη

Τουλάχιστον 27 νεκροί από πυρκαγιά σε ακίνητο στην Οσάκα της Ιαπωνίας - Δείτε βίντεο

Άλμπερτ Μπουρλά: Έρχεται ειδικό εμβόλιο για την Όμικρον το Μάρτιο, ενώ την Άνοιξη θα είναι έτοιμο και το χάπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης