Στέφανος Βούρος: «Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός, με τη στάση μου με επέβαλα»

Στέφανος Βούρος: «Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός, με τη στάση μου με επέβαλα»

Ο γιος του Γιάννη Βούρου σε μία συνέντευξη-μάθημα ζωής - Η αναπηρία του, το bullying και η αντιμετώπισή του από τις γυναίκες

βουρος
Ο Στέφανος Βούρος μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει ως άτομο με αναπηρία και έδωσε μαθήματα ζωής στον τηλεοπτικό φακό.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Βούρου, έχει γεννηθεί χωρίς δάχτυλα, όμως παρόλα αυτά τίποτα δεν τον πτοεί, ούτε τον κάνει να χάνει τη δύναμή του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο ίδιος δήλωσε πως χρησιμοποιεί πλέον, την αδυναμία του ως δύναμη. «Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα. Εγώ είμαι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχω μάθει να γράφω κανονικά από παιδάκι», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cggjdivywzap-st)


Στη συνέχεια, εξήγησε πως αν και μικρότερος είχε σκεφτεί τη μεταμόσχευση, δεν προχώρησε στη διαδικασία, καθώς το πρόβλημά του δεν δυσκόλευε την καθημερινότητά του.

«Όταν ήμουν μικρός είχαμε σκεφτεί το θέμα της μεταμόσχευσης. Από τη στιγμή που δε μου δημιουργεί πρακτικό πρόβλημα, δεν μπήκα στη διαδικασία. Δεν ντράπηκαν ποτέ οι δικοί μου και δεν ντράπηκα και εγώ ποτέ. Το να μιλάω απενοχοποιημένα βοηθάει κάποιους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον πατέρα του και την πολιτική, ο Στέφανος Βούρος δήλωσε ξεκάθαρα πως δε θέλει να εμπλακεί σε αυτό τον χώρο, ενώ μίλησε ακόμα και για το διαζύγιο των γονιών του. «Το βίωσα πολύ εύκολα, γιατί δεν έζησα τσακωμούς στο σπίτι», είπε.

Τέλος, μίλησε για το bullying και εξήγησε πως η αναπηρία του δεν έγινε ποτέ λόγος να το υποστεί. «Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός που πήγα σε σχολείο που δεν είναι κακά παιδιά; Με τη στάση μου με επέβαλα», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε πως ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε με τις γυναίκες: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω γυναίκες που μου άρεσαν, ωστόσο καμία δεν μου είπε ότι με απορρίπτει λόγω δαχτύλων. Από μικρός ήθελα οικογένεια, αλλά πρέπει πρώτα να βρω μια κοπέλα».





Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης