ΗΤαμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη.
Πώς είναι η συνεργασία με τον πρώην σύζυγό σας, Γρηγόρη Καραντινάκη, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά; Τον εκτιμώ απεριόριστα και του έχω τεράστια εμπιστοσύνη. Ακριβώς επειδή τον γνωρίζω πολλά χρόνια, μπορώ να μιλώ έτσι, είναι πραγματικό αυτό που λέω.
Τι σας ενώνει με τον Γρηγόρη Καραντινάκη; «Πρωτίστως, το παιδί μας, νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητο. Έπειτα, είναι πολλά: η εποχή που σπουδάζαμε μαζί, τα χρόνια που συμπορευτήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί, όλα τα όμορφα συναισθήματα που μοιραστήκαμε, η εκτίμηση, η αγάπη, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο», είπε στο περιοδικό «Hello».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.