Ο επίσημος αποχαιρετισμός από τους «Αρβύλα» και η αντεπίθεση του Survivor

Ο επίσημος αποχαιρετισμός από τους «Αρβύλα» και η αντεπίθεση του Survivor

Επιστροφή στην καμουφλαρισμένη κανονικότητα για την τηλεόραση, μέχρι να σηκώσει κάποιος και πάλι το χαλί

TV_radio-arvyla
Και επίσημα πλέον ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως συμφωνεί με την απόφαση της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» να αποχωρήσουν νωρίτερα από την ενεργό τηλεοπτική δράση γι αυτό και προχωρά σε αντικατάστασή τους με το «5Χ5» του Μάρκου Σεφερλή και τις αγαπημένες σε όλους ταινίες. Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι μέρες, θα αλλάξει ο χρόνος και στη συνέχεια θα επιστρέψουν όλοι και θα… Τώρα τι θα, δεν θα πω. Ας το αφήσουμε να φανεί από μόνο του.

Πολύ ωραία όσα ακούγονται στο «Next top model». Κάτι «μωρή» εκσφενδονίζονται για πλάκα, αγενείς εκφράσεις και συμπεριφορές, ξεκατινιάσματα μεταξύ των παικτών που κερδίσουν ή δεν κερδίσουν πάλι μία θέση στα πάνελ θα αναζητούν αλλά όπως φαίνεται στέρεψαν κι αυτές.

Και στη «Φάρμα» βέβαια ζούμε μεγάλες στιγμές με τους καλούς τρόπους να αναζητούνται στα χωράφια. Η κυρία Σάσα Μπάστα μάλιστα είπε πως «θα χώσει μία» σε συμπαίκτρια, γιατί μπορεί. Περνάμε τέλεια στην τηλεόραση και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

survivor


Ερχεται και το «Survivor». Το οποίο, τις πρώτες δύο εβδομάδες θα προβάλλεται από Κυριακή ως Τετάρτη και από την τρίτη εβδομάδα και μετά θα προβάλλεται από Σάββατο ως Τετάρτη από τις 21.00 ως τις 00.30. Θα ‘χουμε να λέμε και να γράφουμε.

Εξαιρετική η Μαρία Κίτσου στον Κώστα Τσουρό, η οποία μίλησε για διάφορα «ξεφτιλίκια» της δουλειάς μας. Και πολύ καλά έκανε και για κάθε τέτοιο φάουλ μακάρι να σηκώνεται μία κόκκινη κάρτα μπας και μαζευτεί το πράγμα λίγο.

Ευχάριστη η είδηση για επιστροφή των «Απαράδεκτων» στο Mega. Είναι μία ιστορική σειρά, η οποία θα λειτουργήσει σχεδόν παρηγορητικά και θα μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης.

Εκπληξη στην ΕΡΤ. Τελικά άλλον περιμέναμε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision και άλλος θα πάει. Αντί για τον Good Job Nicky, ο οποίος ήταν και το απόλυτο φαβορί τελικά θα πάει η Αμάντα Γεωργιάδη. Καλή επιτυχία στο κορίτσι θα ευχηθούμε και αναμένουμε.

Κλείσιμο
Απόψε ο «Βασίλη, ζούμε για να σ’ ακούμε», Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα είναι στο «Μουσικό Κουτί». Αλλά πού να το μάθουμε. Δυσκολεύονται πολύ οι Δημόσιες Σχέσεις της ΕΡΤ. Η προβολή του προγράμματος είναι μάλλον μικρή σε σχέση με την προσπάθεια. Ισως χρειάζεται ανασχεδιασμός στην φιλοσοφία της προώθησης και στην επικοινωνία γιατί κάποια πράγματα πάνε απευθείας «κουβά».

Μέχρι την Κυριακή θα μετρήσουμε πολλές αποκλειστικές συνεντεύξεις της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η πλέον ευφάνταστη μέχρι στιγμής, αυτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου με έξυπνη προσέγγιση και εναλλακτικές ερωτήσεις. Μπράβο, Δημητρό.

Το κουίζ μετά από ημέρες επιστρέφει.. Και σας το σερβίρω ζεστό. Ποια παρουσιάστρια έχει ήδη αποφασιστεί ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου αλλά εκείνη κάνει όνειρα ακόμη και για μετακόμιση σε άλλη ζώνη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης