Τα reality το γυρίζουν στα σκληρά - Ποια ονόματα γράφονται και σβήνονται στις λίστες του Survivor

Τα reality το γυρίζουν στα σκληρά - Ποια ονόματα γράφονται και σβήνονται στις λίστες του Survivor

Έσπασαν τα κοντέρ οι αιτήσεις συμμετοχής, με 15.000 υποψήφιους παίκτες για το «Survivor» και 8.000 για το «Master Chef» - Από κοντά και οι μάγειρες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να... ροκανίσουν τα ποσοστά της μυθοπλασίας στο β' ημίχρονο της τηλεοπτικής σεζόν

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
reality-sklira3
«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στα ριάλιτι του καναλιού σας». Αυτό το μήνυμα εστάλη την περασμένη εβδομάδα σε μεγάλο ιδιωτικό σταθμό από νεαρό κορίτσι, το οποίο για να αυξήσει τις πιθανότητες να επιλεγεί, δεν δήλωσε σε ποιο ριάλιτι επιθυμούσε να συμμετέχει, αλλά θεώρησε πως το κανάλι διατηρεί μία «δεξαμενή» με ταμπέλα «Παίκτες ριάλιτι» στην οποία θα στρογγυλοκαθίσει μέχρι να έρθει η σειρά της.

Οσο κι αν ακούγεται παράξενο δεν είναι παράλογο, καθώς πλέον η συμμετοχή σε ριάλιτι κάποτε θεωρούνταν ταμπού, πλέον όμως συνιστά στοιχείο στο βιογραφικό πολλών νέων και όχι μόνο, οι οποίοι απελπισμένοι από τα αντανακλαστικά της κοινωνίας επιλέγουν αυτά της τηλεόρασης.

Κοντά στις 8.000 έφτασαν οι αιτήσεις συμμετοχών στο μαγειρικό ριάλιτι του SΤAR «Master Chef», ενώ στο «Survivor» έσπασαν τα κοντέρ με 15.000 συμμετοχές.
salti
Χριστίνα Σάλτη
Κλείσιμο

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου και η διάρκειά του θα είναι εντυπωσιακά μεγάλη, ενώ αργότερα και συγκεκριμένα στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται η επιστροφή του «Master Chef». Φυσικά τα δύο ριάλιτι θα μονομαχήσουν με το πολύ δυνατό μπλοκ της μυθοπλασίας, το οποίο αποτελείται από τον «Σασμό», τη «Γη της ελιάς» και τις «Αγριες Μέλισσες», αλλά και μιας «Φάρμας» η οποία συνεχίζει να έχει σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση. Πάντως το 10% στο οποίο κυρίως κινείται το ριάλιτι του ΑΝΤ1 φανερώνει μία πρώτη εκτίμηση για την υποδοχή του κοινού. Η είσοδος των δύο ισχυρών ριάλιτι θα δημιουργήσει ασφυκτική πίεση και το ερώτημα είναι αν θα ροκανίσει τα ποσοστά της μυθοπλασίας και θα κάνει την ανατροπή, την οποία δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα να κάνουν τα ριάλιτι, ακόμη και αυτά που σε βάθος χρόνου τα έχουν καταφέρει.

Η αντίστροφη μέτρηση ήδη ξεκίνησε και πλέον μία μεγάλη αναμέτρηση στον τηλεοπτικό στίβο ξεκινά…

papadopoulou
Ευριδίκη Παπαδοπούλου

Casting για μεγάλες αντοχές

Από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην Αθήνα όπου μαζί με τους στενούς συνεργάτες του και φυσικά την Εμινέ Γεσίρ, τη γυναίκα που ηγείται της Acun Medya και είναι ο «άνθρωπός του», παρακολουθεί τα κάστινγκ. Η Εμινέ ενημερώνει για όλα και είναι δίπλα στον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος φέτος θα δει έναν προς έναν τους υποψηφίους. Κομβικό ρόλο στην επιλογή θα έχουν και τα κορυφαία στελέχη του ΣΚΑΪ, ειδικά σε ό,τι αφορά την ομάδα των «Διασήμων», καθώς γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα ελληνικά χούγια στη showbiz.

Μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής στον πίνακα όπου γράφονται και σβήνονται ονόματα «Διασήμων» η λίστα η οποία είχε διαμορφωθεί ήταν η εξής: Μυριέλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νότης Χριστοδούλου, Ελισάβετ Σπανού, Χριστίνα Σάλτη. Από τα παραπάνω ονόματα όλα δείχνουν ότι οι δύο βασικοί άξονες είναι η υποκριτική και το Instagram. Οι ηθοποιοί και οι κυρίες οι οποίες συνήθως «ρίχνουν το Διαδίκτυο» με καυτά ενσταντανέ και έχουν λογαριασμούς με δεκάδες χιλιάδες ακολούθους είναι η πλειονότητα μιας ομάδας που πάντα πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Andriotou
Βρισηίδα Ανδριώτου

Μυριέλα Κουρεντή και Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησαν από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχαν προκειμένου να επιβιβαστούν στην πτήση για Δομινικανή Δημοκρατία με τις «ευλογίες» των θιασαρχών, που θεωρούν πως η δημοφιλία μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα ωφελήσει μόνο τους ηθοποιούς αλλά και τους θιάσους τους μελλοντικά σε ενδεχόμενη συνεργασία.

Από την άλλη, Ανδριώτου, Σπανού, Παπαδοπούλου και Σάλτη είναι η «καυτή» τετράδα του «Survivor» και γι'՚ αυτό μπορούν να πείσουν και τους δύσπιστους τα ινσταγκραμικά ενσταντανέ. Είναι σαφές ότι ο Ατζούν θέλει να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα εντυπωσιακών εικόνων και έντονων χαρακτήρων, ενώ σταθερός άξονας στις επιλογές είναι πάντα η σχέση με τον αθλητισμό. Ειδικά στην Ομάδα των Μαχητών οι συμμετοχές των αθλητών από όλους τους χώρους είναι αρκετά έντονες, ενώ αλατοπίπερο είναι οι συμμετοχές κάποιων YouTubers και μιας αεροσυνοδού, γνωστής από τη συμμετοχή της και σε άλλα ριάλιτι… Χρήστος Βολικάκης, Αρης Σοϊλέδης, Γιάννης Αεράκης είναι τρία από τα πολύ πιθανά ονόματα, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν και πρόσωπα που έχουν κάνει κάποιο τηλεοπτικό πέρασμα.

Χθες, μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram δύο από τους παίκτες των «Μαχητών» που πήραν το OK για να περάσουν στην τελική φάση επιλογής παικτών.

Το βασικό στοιχείο είναι πως κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ακόμη και στη λίστα των «Διασήμων». Μέσα από τα ατελείωτα κάστινγκ έχουν εντοπιστεί και οι χρυσές εφεδρείες αλλά και πρόσωπα τα οποία θα μπουν στη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Επιπλέον αυτή τη σεζόν οι ρήτρες είναι πιο αυστηρές και γι'՚αυτό θα είναι δύσκολο να γίνουν οικειοθελείς αποχωρήσεις αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή κάποιος άλλος σοβαρός λόγος. Ηδη οι περισσότεροι «Διάσημοι» έχουν πάρει στα χέρια τους τα συμβόλαια προκειμένου να τα ελέγξουν νομικά.
Μέχρι τώρα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για το δημοφιλέστερο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ακούστηκε μείωση budjet, αλλαγή ώρας, νωρίτερη έναρξη, προβλήματα στην αναζήτηση δυνατών παικτών. Ολα… δεν ισχύουν. Το budget σε ό,τι αφορά τον Τούρκο παραγωγό είναι πάντα υψηλό, η ώρα θα είναι αυτή που επιλέγει ο ΣΚΑΪ, η πρεμιέρα θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου και η δυσκολία στην επιλογή των παικτών ήταν όχι ποιους θα πάρουν, αλλά ποιους θα αφήσουν. Λογικά όλα αυτά θα γίνουν πιο σαφή σε δύο εβδομάδες από σήμερα.
spanou
Ελισάβετ Σπανού

Το «Master Chef» στις μαγειρικές επάλξεις

Θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι τα μαγειρικά ριάλιτι μπορούν να παραμείνουν στον αφρό της τηλεθέασης. Εχοντας δύο δυνατά όπλα στη φαρέτρα του, το δημοφιλές ριάλιτι θα προσπαθήσει να κρατήσει τα ποσοστά του και το ενδιαφέρον του κόσμου ψηλά. Με την τριάδα των κριτών που παραμένει στη θέση της, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και ένα καλό κάστινγκ.

Φέτος οι οντισιόν θα γίνουν κανονικά όπως στο παρελθόν και όχι όπως παρουσιάστηκαν στον τελευταίο κύκλο λόγω COVID. Στην παρούσα φάση γίνονται τα γυρίσματα των bootcamp και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, ενώ οι περιπέτειες στον Αγιο Δομίνικο όπως συνηθίζεται κάθε σεζόν θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο. Πολύ νωρίτερα, μάλλον τον Απρίλιο, θα κατεβάσει αυλαία η «Φάρμα». Εν τω μεταξύ στον ΑΝΤ1, αν και είχαν προαναγγελθεί αρκετά ριάλιτι στην αρχή της σεζόν, η τελική απόφαση του σταθμού είναι να μη βγουν φέτος, αλλά να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και να ετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.
panagiotakopoulou
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόωρο «αντίο» των Ράδιο Αρβύλα - θα επανέλθουν μετά τις γιορτές

Με αρνητικό PCR τεστ οι ταξιδιώτες από Βρετανία και Δανία στην Ελλάδα, ακόμη και οι εμβολιασμένοι

Ομόφωνα ένοχοι για κατασκοπεία ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο και ο πρώην μάγειρας πλοίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης