O Στάθης Παναγιωτόπουλος για... φαγητό με τη σύζυγό του - Γνώριζε για τα «καμώματά» του (βίντεο)

O Στάθης Παναγιωτόπουλος για... φαγητό με τη σύζυγό του - Γνώριζε για τα «καμώματά» του (βίντεο)

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απομάκρυνση από τους «Ράδιο Αρβύλα» - Η κοπέλα-θύμα μάλιστα είχε συναντήσει τη γυναίκα του πριν τον παντρευτεί και της είχε αποκαλύψει τη δράση του Στάθη

panagiotopoulos-02
Μετά τις καταγγελίες και την κοινωνική κατακραυγή που δέχθηκε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, για τη δημοσιοποίηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ από τις ερωτικές στιγμές του ιδίου και της πρώην συντρόφου του, ο φακός τον απαθανάτισε σε εστιατόριο για φαγητό μαζί με τη σύζυγό του.

Μέσα από το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, υπήρξε ενημέρωση για την πρώτη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο παρουσιαστής μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για αυτή την ενέργεια του η οποία και οδήγησε στην άμεση απομάκρυνση του από την τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».


Κλείσιμο

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε να βγει για μεσημεριανό φαγητό μαζί με τη σύζυγό του σε γνωστή ταβέρνα στην Περαία. Δείχνει χαλαρός και ήρεμος παρά το γεγονός πως από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός τηλεόρασης και με σύσσωμη την κοινή γνώμη απέναντι του.

Η γυναίκα που κάθεται στο πλάι του παρουσιαστή, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, είναι η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την οποία  παντρεύτηκαν πριν ενάμιση μήνα. Μάλιστα, η ίδια φέρεται να γνώριζε τις ενέργειες του συντρόφου της, καθώς η κοπέλα, που έπεσε θύμα του, την είχε προσεγγίσει στο παρελθόν και της είχε αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, για τη σχέση που διατηρούσαν, τη δημοσιοποίηση των ερωτικών βίντεο, αλλά και τη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.

pana-1


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία να κατανοήσει ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν εκβιάζονται, λέει ο Μητσοτάκης στη Handelsblatt

Παράταση έξι μηνών για τη χρήση του Freedom Pass

Τσιόδρας - Λύτρας: Περισσότεροι θάνατοι στις εκτός Αττικής ΜΕΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης