Ο Γαρδέλης καταγγέλλει τον Κανάκη για μπούλινγκ και τα σόου ψάχνουν παρουσιαστές

Ο Γαρδέλης καταγγέλλει τον Κανάκη για μπούλινγκ και τα σόου ψάχνουν παρουσιαστές

Εκαστος εφ ω ετάχθη λοιπόν - Στο τέλος όμως έρχεται ο λογαριασμός

kanakis
Σήμερα ο Χρήστος Χωμενίδης παρέλαβε το Ευρωπαϊκό βραβείο βιβλίου για την «Νίκη». Δεν χωράει όμως στις εκπομπές. Θαρρείς και περισσεύει το λογοτεχνικό ανάστημά του. Και λογικό το βρίσκω. Τα σκαμπό και οι πολυθρόνες παραμένουν κενές και σε αναμονή προκειμένου να στρογγυλοκαθίσουν όσοι μπορούν να κάνουν «σαματά». Να πουν τα’ ανείπωτα και μετά οι παρουσιαστές να τα δικαιολογήσουν πατώντας σε αστεία επιχειρήματα και να γίνει ο ντόρος και η γνωστή γύρα σε ιστοσελίδες και σε άλλες εκπομπές. Μην απορούμε όμως γιατί ο κόσμος θεωρεί πως πλέον όλη αυτή η διαδικασία συνιστά «κάψιμο μυαλού και λογικής. Οσο για τη «Νίκη», ευτυχώς θα βρει τον δρόμο της κι ας μην περνάει αυτός μέσα από την τηλεόραση.

gardelis


Από την τηλεόραση περνάει, για την ακρίβεια πηγαίνει και έρχεται ένας άλλος κύριος, ο οποίος φυσικά είναι «βούτυρο στο ψωμί» των εκπομπών. Ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο οποίος σήμερα, καλεσμένος στο «Πρωινό» είπε μεταξύ άλλων «Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου». Με όλο τον σεβασμό, αγαπητέ κύριε Γαρδέλη, σε ριάλιτι μπήκατε. Απροσδιόριστο; Ελάτε, τώρα.

Κλείσιμο
Στην τελική ευθεία για την επιλογή στην παρουσίαση του «Black Out» βρίσκεται ο Alpha. Δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα: Μελέτης Ηλίας και Βίκη Σταυροπούλου. Και μάλλον προς το πρώτο γέρνει η ζυγαριά…

vandi


Οσο για το «Chart show»; Ναταλία Γερμανού, Χρήστος Μάστορας και Δέσποινα Βανδή φέρονται ως υποψήφιοι να αναλάβουν τα ηνία της παρουσίασης. Αν μπορούσαμε να ψηφίσουμε θα επιλέξω το νούμερο ένα. Κυριολεκτικά και τηλεοπτικά. Ιδωμεν.

Το Mega, όπως ανέφεραν και οι «Τυπολογίες» πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται να είναι ο νικητής στην διεκδίκηση της σειράς η οποία αναφέρεται στον βίο του Αγίου Παΐσιου. Την σειρά την διεκδικούν κι άλλα κανάλια, όμως το κανάλι της Συγγρού έχει σοβαρό προβάδισμα.

Αλήθεια τι γίνεται με την περίφημη πλατφόρμα του ΑΝΤ1;

Και μιας και περνάμε με ερωτηματικά από το Μαρούσι να πούμε πως μάλλον τα ριάλιτι που προαναγγέλθηκαν στην αρχή της σεζόν δεν θα προχωρήσουν καθώς τρία είναι τα προγράμματα που προκρίνονται: «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Μάμα Τσίτα». Οσο για τρέιλερ τα οποία μπορεί και να βγουν στον αέρα προκειμένου να καλέσουν ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή αφορούν προοπτική μακρινή, για την ακρίβεια για του χρόνου.

Κουίζ και κλείνουμε γι απόψε: Ποια μεταγραφή της επόμενης σεζόν, η οποία θα αφορά την πρωινή ζώνη προχωρά ακάθεκτη κάτω από τη μύτη μας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης