Την «κοπάνησε» από το νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη, παρά το πρόβλημα της υγείας της
Κανονικά, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση - «Δεν μπορούσα άλλο, δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία», αναφέρει
Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, με το οποίο διαγνώστηκε ηΜαίρη Μπάρκουλη, δεν άντεξε ούτε στιγμή παραπάνω στο νοσοκομείο και σήμερα την «κοπάνησε» όπως είπε χιουμοριστικά.
Αν και όφειλε να μείνει μία ημέρα ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η ίδια αποφάσισε να φύγει, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, στης οποίας την εκπομπή και εμφανίστηκε.
Συγκεκριμένα, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με τηλεφωνική επικοινωνία και αποκάλυψε πως δεν άντεχε να νοσηλευτεί άλλο.
«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω: "εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου". Δεν μπορούσα άλλο, δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου, έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα κανονικά. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις», δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη προκαλώντας την «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια τότε της απάντησε: «Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό/ Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.