Την «κοπάνησε» από το νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη, παρά το πρόβλημα της υγείας της

Την «κοπάνησε» από το νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη, παρά το πρόβλημα της υγείας της

Κανονικά, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση -  «Δεν μπορούσα άλλο, δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία», αναφέρει

barkouli
Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, με το οποίο διαγνώστηκε η Μαίρη Μπάρκουλη, δεν άντεξε ούτε στιγμή παραπάνω στο νοσοκομείο και σήμερα την «κοπάνησε» όπως είπε χιουμοριστικά.

Αν και όφειλε να μείνει μία ημέρα ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η ίδια αποφάσισε να φύγει, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, στης οποίας την εκπομπή και εμφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με τηλεφωνική επικοινωνία και αποκάλυψε πως δεν άντεχε να νοσηλευτεί άλλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cganpuabxhbd-st)


«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω: "εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου". Δεν μπορούσα άλλο, δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου, έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα κανονικά. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις», δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη προκαλώντας την «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια τότε της απάντησε: «Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό/ Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει».



Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη - Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης