Φάνης Μουρατίδης: «Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση αρχικά, αλλά τελικά σε αυτή χρωστάω την οικογένειά μου»

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση αρχικά, αλλά τελικά σε αυτή χρωστάω την οικογένειά μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τη γνωριμία με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την οικογένεια που έφτιαξαν μαζί

mouratidis
Με αφορμή την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για τα πάντα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, στη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», αλλά και στη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Αρχικά, μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. «Ο Βασίλης είναι πιο τσαχπίνης από μένα. Εγώ είμαι της βαριάς σχολής. Τον θαυμάζω, ό,τι έχει πετύχει, το αξίζει με το παραπάνω», δήλωσε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgalsled6ek1-st)


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σίριαλ που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το MEGA. «Κάνουμε γυρίσματα αυτή την περίοδο. Είναι ωραίο και συγκινητικό που παίζω με τη Χαρούλα Αλεξίου στο “Δάσκαλο”, είναι από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του λαϊκού τραγουδιού», είπε.

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, εξηγεί πως εκείνη που τον έπεισε να το κάνει ήταν η Φαίη Ξυλά. «Η Φαίη με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση, ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου», εξήγησε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgalpje3q62h-st)


Κλείσιμο
Βέβαια, η τηλεόραση ήταν η αιτία να γνωρίσει τελικά, τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Γνωριστήκαμε στο "Μπαμπά μην τρέχεις". Αν δεν έκανα τηλεόρασξ, δε θα είχα την οικογένειά μου. Εκεί ήταν να παίξει αρχικά, άλλη ηθοποιός και τελικά, ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgalvwxio7g1-st)


Για τα δύο τους παιδιά, ο Φάνης Μουρατίδης είπε: «Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του από όταν ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. Τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε».

Τέλος μίλησε για τη νέα ενασχόληση της αγαπημένης του, την σκηνοθεσία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκηνοθετεί, λάμπει. Δεν έχει χάσει την επαγγελματική της ορμή. Σε ό,τι μπορώ να σταθώ στη γυναίκα μου, ως συνοδοιπόρος, είμαι εκεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgalug5hdu01-st)





Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης