Σταμάτης Γαρδέλης - Φάρμα: Η αποχώρηση, το παρασκήνιο, το δράμα του Κουτσαβάκη και η στενoχώρια στο Twitter

Σταμάτης Γαρδέλης - Φάρμα: Η αποχώρηση, το παρασκήνιο, το δράμα του Κουτσαβάκη και η στενoχώρια στο Twitter

Ο viral διάλογος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη - Από τη δόξα των '80 στο σήμερα - Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του ηθοποιού - Η γυναίκα που τον κατέστρεψε, η καλά φυλαγμένη προσωπική ζωή και η απόκτηση δύο γιων

Stamatis_Gardelis
Η πρώτη αποχώρηση στη «Φάρμα» πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα παραμονής στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι γεγονός. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το αγρόκτημα όμως χθες βράδυ ανακοίνωσε πως φεύγει οικειοθελώς.

Ο… παλαίμαχος ηθοποιός απουσίαζε για ώρες από τη «Φάρμα» γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους συμπαίκτες του. Απάντηση για την απουσία του έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης όταν εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και ανακοίνωσε πως ο Γαρδέλης απουσιάζει από την Φάρμα, είναι καλά στην υγεία του και θα είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το ριάλιτι.

Μετά από αυτή τη διαδικασία αυτομάτως ακυρώθηκε η μονομαχία αποχώρησης και στο αγρόκτημα θα συνεχίσει κανονικά η Αναστασία Γκεργκελεζίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cga75hv0azn5-sf)


Στα πατώματα ο Κουτσαβάκης από την αποχώρηση του Γαρδέλη

Ο Κουτσαβάκης (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου) ήταν ο μόνος που δεν το πήρε τόσο ψύχραιμα, αφού είχε έρθει πολύ κοντά με τον γνωστό ηθοποιό. Ο ρεμπέτης ξέσπασε σε κλάματα, καθώς αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο φίλος του αποχωρεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cga75o1hugm1-sf)

Ψωμιάδης σε Γαρδέλης: Έχεις ξεσαλώσει, προσαρμόσου, φίξε λίγο τις βίδες

Λίγο πριν ο Γαρδέλης αποχωρήσει από τη Φάρμα ένας απίστευτος διάλογος είχε διαδραματιστεί ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη και όσα εκτυλίχθηκαν στο reality δράσης του ΑΝΤ1 έγιναν viral.

Κλείσιμο
Μετά την ερώτηση που έκανε η Αθανασία Τσουμελέκα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για το αν θα έπρεπε να κάψουν τα χαρτιά ή να τα κάνουν λίπασμα, ο πρώην περιφερειάρχης πρότεινε στην ολυμπιονίκη να ακούσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον οποίο χαρακτήρισε «σοφό», λόγω του ότι μιλούσε με τον... Δία.

Τότε, ο Σταμάτης Γαρδέλης έσπευσε να επαναλάβει την επίκληση που έκανε νωρίτερα στον Δία, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να του ζητά να προσαρμοστεί και να σφίξει τις βίδες του, καθώς δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα του λέει.

«Βρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες όμως. Προσαρμόσου. Έχεις ξεσαλώσει, προσαρμόσου. Σφίξε λίγο τις βίδες, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου», είπε στον Σταμάτη Γαρδέλη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αποχωρώντας σχολίασε: «Έχεις και τον Σταμάτη με τις φιλοσοφίες του. Τα 10 που λέει τα 11 δεν τα καταλαβαίνουμε. Μιλάει με τον Δία, μιλάει με τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια...».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cga5uyqtlse1-sf)


Το twitter τον ήθελε στο παιχνίδι

Η αποχώρησή του από την Φάρμα από ότι φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες στο Twitter οι οποίοι σχολιάζουν πως η απουσία του θα κοστίσει στο ριάλιτι.



Το παρασκήνιο της αποχώρησής του: Με είπαν μεγάλο τεμπέλη και μπίχλα

Τι έγινε όμως και ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια; Όπως όλα μαρτυρούν το γεγονός ότι πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι, κάποιοι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του. Ο γνωστός ηθοποιός που είναι δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση, στράφηκε κατά των συμπαικτών του οι οποίοι τον ψήφισαν για να είναι «μονομάχος».

«Αν δεις τα βίντεο όλα, και τις δικαιολογίες που λένε τα παιδιά… Είστε εκτός θέματος παιδιά, δεν είναι αυτή η Φάρμα, δεν είναι έτσι το παιχνίδι. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι», είπε και απάντησε στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, αναφέροντας ότι περίμενε να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του: «Διαισθανόμουν και τα “καρφιά” που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος», είπε και στη συνέχει ξέσπασε: «Με είπαν μεγάλο, τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω, έχω σπάσει εκατό πέτρες» είπε και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην συμπαίκτρια του την οποία θα ανταγωνιστεί, δήλωσε: «Εγώ δεν θα σε αφήσω να νικήσεις, στο λέω»…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9c76tc345l-sf)



Η ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη: Από τη δόξα των ΄80 στο σήμερα

Ο Σταμάτης Γαρδέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής το 1981, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, «Τα τσακάλια». Αμέσως καθιερώθηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο, κυρίως στην νεολαία της εποχής.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έγινε πολύ γρήγορα σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980 και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής. Κατά τον ίδιο, εγκλωβίστηκε στους ρόλους αυτούς. Η προκατάληψη και η απόρριψη τον ακολουθούσαν όταν επιχείρησε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο.

Σκηνή από ταινία του ’80 με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη:

Σ.ΓΑΡΔΕΛΗΣ & Β.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - Εγώ δε θέλω μεροκάματο (Όταν οι ρόδες χορεύουν, 1984)


gardel3


Την σεζόν 2010 - 2011 εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα «Dancing with the Stars» του ANT1 ενώ το 2016 συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού σόου «Your Face Sounds Familiar».

gardelis-stamatis


Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κάνει επιλεκτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά μία από τις τελευταίες ήταν αυτή που σχολιάστηκε και… «άναψε» το twitter: η παρουσία του στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού την περσινή σεζόν.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης καίει την Ναταλία Γερμανού:  «Θες να γίνουμε φίλοι;»



Η προσωπική ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης λάτρευε τις μηχανές και τις γυναίκες. Κι ενώ τότε κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν έρωτα ο οποίος θα ήταν καταστροφικός, πολλά χρόνια μετά ο ίδιος εξομολογήθηκε πως: «Τίναξα την καριέρα μου στον αέρα».

«Έχω φύγει, έχω τινάξει την καριέρα μου στον αέρα για μια γυναίκα. Το ’82 – ’83 που είχα κάνει τις ταινίες μου. Έφυγα με μία μηχανόβια. Κάναμε μία βόλτα γύρω από το Θησείο, στο Αστεροσκοπείο. Τόση ήταν η βόλτα; Τι θες μεγαλύτερη; Ε… κόντρα στην κόντρα φτάσαμε στο Λος Άντζελες για έξι μήνες. Με ψάχναν. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Δεν είχα λεφτά. Δούλευα στο Μπέβερλι Χιλς, είχα νοικιάσει ένα σπίτι, έφτιαχνα χάμπουργκερ και ζούσα αυτό το αμερικάνικο όνειρο του μετανάστη στις μεγάλες λεωφόρους, είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός στο παρελθόν.

Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και το 1993 παντρεύτηκε και λίγο αργότερα απέκτησε δύο γιους, τον Βασίλη και τον Διονύση. «Δεν τα κατάφερα ως σύζυγος, εγώ έφταιγα. Ερωτευόμουν παθιασμένα, έκανα υπερβολές και τα τίναζα όλα στον αέρα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον χωρισμό του. Οι γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να έχουν εξαίσια θέση στην καρδιά του. Το νεανικό του πάθος παραμένει αναλλοίωτο, ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης