Τα «πυρά» του Γιάννη Φλωρινιώτη στην Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είναι μια κακιά και ζηλιάρα γυναίκα»

Τα «πυρά» του Γιάννη Φλωρινιώτη στην Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είναι μια κακιά και ζηλιάρα γυναίκα»

Έξω φρενών ο τραγουδιστής μετά τα σχόλια της ηθοποιού για την παράστασή του 

floriniotus
Μετά την αρνητική κριτική της Πηνελόπης Πιτσούλη για την παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη «Νικοτιτανικό», ο τραγουδιστής δηλώνει έξαλλος μαζί της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιάννης Φλωρινιώτης εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του απέναντι στην ηθοποιό και δήλωσε πως παρόλο που δεν τον ενδιαφέρει καν η γνώμη της, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους της.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Πιτσούλη είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι, αλλά εγώ θέμα επιβίωσης δεν έχω. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί, είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση και την πληροφορώ – θέλει δεν θέλει – ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Εγώ μια εποχή, εκτός από τα μαγαζιά, γέμιζα στάδια, αναψυκτήρια. Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση, την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό, που είναι το πιο γλυκό κοινό. Μας πήρε όλους η μπάλα. Είναι βαριά κουβέντα αυτή που είπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9t3ps6k11l-st)


Στην συνέχεια, εμφανώς εκνευρισμένος πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει τον κόσμο, απλά και μόνο επειδή η ίδια έγινε γνωστή.

«Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που βρέθηκαν στον δρόμο της ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας και την έκαναν λίγο γνωστή. Δεν είναι και η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Δηλαδή επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο. Πώς κυρά μου λες τέτοια πράγματα; Δεν θέλω να την πάρω τηλέφωνο, γιατί είναι μια κακιά και ζηλιάρα γυναίκα. Πρέπει να ζητήσει μια συγγνώμη από τους συναδέλφους της, από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ@@@νη», είπε κλείνοντας.






Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης