Φίλιππος Σοφιανός: «Έχω τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους, έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα»

Φίλιππος Σοφιανός: «Έχω τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους, έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα»

Ο ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την ελληνική τηλεόραση τα 10 τελευταία χρόνια, για την οικογένειά του, αλλά και την ατάκα που είχε πει κάποτε και είχε προκαλέσει αντιδράσεις  ότι «η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι και ο άνδρας έξω»

filippossofianos
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά τόσο για την καριέρα του και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής όσο και για την προσωπική του ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για την αποχή του από την ελληνική τηλεόραση εδώ και 10 περίπου χρόνια. «Έχω να παίξω στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια. Η αποχή ήταν αναγκαστική, γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 χρόνια», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9oy0b9cz2h-st)

Όπως εξήγησε, ακόμα και εκεί δέχτηκε αρκετές προτάσεις, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποια που να τον ενδιαφέρει. «Χτύπησε το τηλέφωνο αυτό το διάστημα, πήρα και εγώ κάποιους φίλους τηλέφωνο. Ήταν πολύ λίγες όμως, οι παραγωγές που θα έλεγα ότι θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Τώρα ανθίζει η τηλεόραση και γίνονται αξιοζήλευτα πράγματα», εξήγησε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Η μυθοπλασία στερέωσε την ιδιωτική τηλεόραση. Το ξέρω γιατί ήμουν πρωτεργάτης, το χρυσό παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά του. Όπως είπε, έχει αποκτήσει τρία κι όλα μάλιστα, από διαφορετικούς γάμους. «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις μου γάμους. Έχω μαζέψει dna από τρία διαφορετικά πλάσματα. Έχω έναν 23χρονο, μία 18χρονη και έναν 10χρονο», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε πως δε θα ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του επαγγελματικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9ozndpm27d-st)

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί. Το επάγγελμα έχει υποστεί βλάβη, έχει υποπέσει σε βαθιά υποτίμηση. Κάποτε οι ηθοποιοί απολάμβαναν σεβασμού και τον άξιζαν. Πλέον, έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση. Αυτό είναι τραγικό λάθος», εξήγησε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει κάποτε και είχε κριθεί μάλιστα, για αυτή, λέγοντας πως «η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι και ο άνδρας έξω». Όπως δήλωσε, ήρθε η στιγμή να επανορθώσει δημόσια για ό,τι είπε και εξήγησε τι εννοούσε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9p174jp2l5-st)

«Είναι ευκαιρία να επανορθώσω, χωρίς μοντάζ, την κουβέντα που έχω πει. Είχα πει "η γυναίκα μέσα στο σπίτι και ο άνδρας έξω". Εννοώ, ότι αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία -είτε την αρσενική είτε την θηλυκή παρουσία- τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν με παππούδες ή νταντάδες», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης