Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, δε, ο χορογράφος σκιαγράφησε τη ζήλια από πλευράς της τραγουδίστριας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε, κατάλαβα τον λόγο που όντως δεν με θέλει στη ζωή της. Ο λόγος της για μένα είναι γελοίος οπότε όλα τελειώνουν εκεί».
«Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη την ημέρα και απλά κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Πλέον δεν την νιώθω φίλη μου. Αν η Κόνι μου χαμογελάσει, θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της αλλά δεν θα την σκέφτομαι καθημερινά. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινούν με μεγάλη ένταση και καταλήγουν στο τίποτα. Το ήξερα και της έλεγα πως κάποια μέρα δεν θα μιλάμε καν εμείς», πρόσθεσε ο χορογράφος.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.