Κρατερός Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο, δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου»

Κρατερός Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο, δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου»

Μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

katsoylis
Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για όλα, την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, τον λόγο που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και δήλωσε αρχικά για το θεατρικό project που συμμετέχει τώρα.

«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», είπε.

Στην συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο φαινόμενο του εργασιακού εκφοβισμού. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει πάνω από 12 μήνες στην ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του. Είναι θέμα παιδείας», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8zlr2fsjm1-st)

«Όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού, ήμουν 19 χρονών και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”. Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, θεωρεί ότι πλέον έχει ολοκληρωθεί η θέση του στην πρωινή ζώνη. Αν επέλεγε το τι θα παρουσιάσει, θα ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι ή ένα late night show.

Κλείσιμο
Για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σχολίασε: «Για τον χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει απλά η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις και δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8zpp2nuzup-st)

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Άρη Σερβετάλη και τα σχόλια που δέχτηκε από τον κόσμο. «Είναι πολύ πιο δύσκολονα σκέφτεσαι από το να κρίνεις, αυτό το έγραψε ο Καρλ Γιουνγκ. Για αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δεν ζούμε στην εποχή της σκέψης, ζούμε στην εποχή της άποψης», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8zoew9s3sh-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

«Δεν έχω καλά νέα»: Εργοδότης απέλυσε... 900 υπαλλήλους ταυτόχρονα μέσω κλήσης Zoom (Βίντεο)

Η Evergrande αθέτησε πληρωμές σε διεθνείς επενδυτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης