Αμαλία Καβάλη: «Δεν είμαι πολύ φαν του ρομαντικού ιδεώδους, μου φαίνεται εγκλωβιστικό για τις σχέσεις»

Αμαλία Καβάλη: «Δεν είμαι πολύ φαν του ρομαντικού ιδεώδους, μου φαίνεται εγκλωβιστικό για τις σχέσεις»

Οι «Άγριες Μέλισσες», ο λόγος που δε θέλει να παραχωρεί συνεντεύξεις και η αντίδρασή της στο ενδεχόμενο μίας απιστίας

amalia
Η Αμαλία Καβάλη εξήγησε τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε για το «μέλλον» των Άγριων Μελισσών και αναφέρθηκε επίσης στα προσωπικά της.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» η ηθοποιός δήλωσε πως είναι παραπάνω εσωστρεφής από όσο πίστευε κι η ίδια.

«Είναι περίεργο. Ντρέπομαι, και τις ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα δεν μπορώ να τις διαχειριστώ. Όταν γίνεται αυτό, για να διαχειριστούμε αυτή την έκθεση οι περισσότεροι από εμάς βάζουμε ένα προσωπείο, δεν είμαστε ο εαυτός μου. Εάν δεν έχω να κάνω εγώ δήλωση πάνω σε αυτό, δε βρίσκω κάποιο λόγο να πω κάτι», δήλωσε αρχικά η Αμαλία Καβάλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8uuv6ithyp-st)


Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες κι εξήγησε πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει στην ζωή της αυτή η σειρά. «Είναι τρία χρόνια υπέροχα, είμαι φοβερά ευγνώμων. Σε όλα τα στάδιά της, από την επιλογή των ηθοποιών, από τον Λευτέρη Χαριτάτο, όλα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί. Δε γυρνάω σπίτι μου αδειασμένη, περνάω τόσο καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ζήτημα της απιστίας στην σχέση της, η Αμαλία Καβάλη εξήγησε πως δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσε, αφού κάτι τέτοιο δεν της έχει συμβεί ακόμα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8uzvexxixd-st)

«Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα, πρέπει να μου συμβεί. Βέβαια, πρέπει να διευκρινιστεί αν ο άλλος σε προδίδει. Για την Ουρανία το ζήτημα ήταν ότι ο Κυριάκος είχε κρυφή ζωή για δέκα χρόνια κι όχι ότι πήγε με άλλη γυναίκα. Της πήρε μεγάλο διάστημα για να τον συγχωρέσει. Πάντα λέμε ότι "α, εγώ σε αυτή την περίπτωση θα κάνω αυτό", αλλά τελικά δεν το κάνουμε, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», εξήγησε.

«Δεν είμαι πολύ φαν του ρομαντικού ιδεώδους, μου φαίνεται εγκλωβιστικό για τις σχέσεις. Αισθανόμαστε μέσω της λογοτεχνίας του κινηματογράφου βλέπουμε ότι δυο άνθρωποι θα ζουν για πάντα μαζί. Μου φαίνεται πως είναι πιο λογικό να σκεφτεις ότι αφού δεν είσαι κάθε μέρα ο ίδιος, μπορεί να αλλάζουν οι άνθρωποι, να φεύγουν, χωρίς να σημαίνει ότι παύουμε να τους αγαπάμε», είπε κλείνοντας η ηθοποιός για τις σχέσεις της.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

«Δεν έχω καλά νέα»: Εργοδότης απέλυσε... 900 υπαλλήλους ταυτόχρονα μέσω κλήσης Zoom (Βίντεο)

Η Evergrande αθέτησε πληρωμές σε διεθνείς επενδυτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης