«Έχω χάσει επτά κιλά, επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου» λέει η Ασημίνα Ουστάλλι από το «ΜasterChef»

«Έχω χάσει επτά κιλά, επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου» λέει η Ασημίνα Ουστάλλι από το «ΜasterChef»

«Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη. Θέλω απλά να βρω την υγειά μου» εξομολογείται η σεφ 

asimina
Η Ασημίνα Ουστάλλι, η πρώην παίκτρια του «MasterChef», αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου στο «Happy Day» την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της, από τότε που υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση στη μύτη.



«Έχω χάσει τουλάχιστον επτά κιλά, έχω αδυνατίσει αρκετά, γιατί δούλευα πολύ αλλά και γιατί έκανα δύο επεμβάσεις στη μύτη λόγω διαφράγματος. Δεν ντρέπομαι να το λέω! Το έκανα δύο φορές, δεν πέτυχε και με ταλαιπώρησε πάρα πολύ όλο αυτό» εξομολογήθηκε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

«Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ειδικά από το ένα ρουθούνι και αυτό με ζόριζε. Μπήκα ξανά μετά από τρεις μήνες για να ξανακάνω το χειρουργείο, ενώ κανονικά είναι λάθος, όπως λένε οι γιατροί. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να ξανακάνεις το χειρουργείο. Όμως, ήμουν σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που μιλάω, ζορίζομαι» τόνισε στη συνέχεια η σεφ.

«Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη, αλλά δεν με νοιάζει. Θέλω απλά να βρω την υγειά μου. Το περασμένο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπε ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα, κάτι το οποίο δεν είχα πριν. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές. Επίσης, με πιάνουν κρίσεις πανικού. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην κάμερα, αλλά έχω λακουβάκια» σημείωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg80oyq28ri1-st)

Ακόμη, υποστήριξε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του γιατρού, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του.

«Δεν έχω αντοχές να δουλέψω και η ψυχολογία μου έχει πέσει. Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς και φοβάμαι μην χειροτερέψει η κατάστασή μου» εκμυστηρεύτηκε, τέλος.



Ειδήσεις σήμερα:

Τους υπουργούς της νέας γερμανικής κυβέρνησης από το SPD ανακοίνωσε ο Όλαφ Σολτς

Άρπαξαν από τον λαιμό τον Γάλλο εθνικιστή Ερίκ Ζεμούρ στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση (Βίντεο)

Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης