Άρης Σερβετάλης: Υπάρχει μια οικειότητα με τον Αγιούλη Νεκτάριο

Άρης Σερβετάλης: Υπάρχει μια οικειότητα με τον Αγιούλη Νεκτάριο

Πλάνα από την επίσκεψη του ηθοποιού στο Άγιο Όρος

Screenshot_6
Στο Αγιο Ορος βρέθηκε ο Αρης Σερβετάλης μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε πριν από μερικές εβδομάδες η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν δέχεται τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και μη.

Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, η οποία εορτάσθηκε προχθές με το παλιό ημερολόγιο που ισχύει στο Αγιον Ορος, της οποία προεξάρχει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, παρουσία μοναχών αλλά και προσκυνητών.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg837f1yxujd-st)



Κλείσιμο
Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Άρης Σερβετάλης εμφανίζεται να μιλάει μέσα από την Ιερά Μονή αναφορικά με τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου που υποδύθηκε στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», τον οποίο χαρακτήρισε «αιφνίδια ευλογία».

«Αιφνιδιάστηκα από αυτή την πρόσκληση να υποδυθώ στο έργο τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Με τις ευχές του γέροντα και τις δικές σας υπήρχε μια οικειότητα με τον Αγιούλη και μου φανέρωσε πόση αγάπη υπάρχει όταν έρχεται και σε επισκέπτεται ανάλογα με τα δεδομένα σου... Ήταν μια αιφνίδια ευλογία που δεν την περίμενα και αισθάνομαι ότι από εδώ και πέρα ο Άγιος είναι φίλος, υπάρχει μια οικειότητα», αναφέρει συγκεκριμένα ο ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Άρπαξαν από τον λαιμό τον Γάλλο εθνικιστή Ερίκ Ζεμούρ στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση (Βίντεο)

Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών

Σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον Μητσοτάκη, για ψηφιοποίηση διπλωμάτων οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης