H Ναταλία Γερμανού στο πλευρό της Νικολέττας Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

H Ναταλία Γερμανού στο πλευρό της Νικολέττας Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Το tweet της παρουσιάστριας και το σχόλιό της - Τι είχε πει η παρουσιάστρια για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Ralli_Germanou1
Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση και στέκεται στο πλευρό της Νικολέττας Ράλλη σχετικά με τα χαμηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή της δεύτερης στο Open. Μέσω twitter η παρουσιάστρια αναφερόμενη σε όσους γράφουν σχόλια γεμάτα κακία γράφει:

«Διαβάζω τα σχόλια και τα περισσότερα είναι γεμάτα κακιά για την Νικολέτα και την τηλεθέαση της εκπομπής της. Και Σκέφτομαι φωναχτά: Γιατί βρε παιδιά; Σε τι επηρεάζουν οι οποίες τηλεθέασης μας την δική σας καθημερινότητα; Από την τσέπη σας πληρώνετε η κάθε Νικολέτα;» έγραψε στο twitter η Ναταλία Γερμανού. H Νικολέτα Ράλλη προώθησε το tweet της παρουσιάστριας στον λογαριασμό της στο Ιnstagram…

Ralli_Germanou


Τι είχε πει η Νικολέττα Ράλλη για τη χαμηλή τηλεθέαση
Αφορμή για τα κακόβουλα σχόλια στάθηκε η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη σε σχετική ερώτηση στο instagram για τις χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπή της, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Κλείσιμο
Ralli_Tileheasi


Η απάντηση της συνεργάτιδάς της Νάνσυς Παραδεισανού
Τη δική της απάντηση μέσα από το Instagram έδωσε και η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με τη Νικολέτα Ράλλη και τον Μάνο Μαγιάτη.

«Υπάρχουν διάφοροι ρόλοι που καλούμαστε να παίξουμε στη ζωή μας. Εν προκειμένω, εσύ παίζεις το ρόλο του τηλεθεατή, οπότε αν περνάς καλά με την εκπομπή, ευχαριστούμε πάρα πολύ και τελειώνει εκεί. Υπάρχουν επαγγελματίες σε κάθε σταθμό, που αναλύουν κι εξηγούν τα νούμερα τηλεθέασης. Όλα τ’ άλλα, είναι κουτσομπολιό, κουβέντα να γίνεται και τόσο μα τόσο ανούσιο για όλους όσοι δεν πληρώνονται για να τα εξηγούν ή να τα βλέπουν».

Nancy_Ralli


Ειδήσεις σήμερα

Τα πρώτα σημάδια ότι το εμβόλιο προστατεύει από την Omicron

GNTM 4: Η δοκιμασία με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα… κόστισε στον «ζηλιάρη» Ναπολέοντα – Δείτε βίντεο

«Πράσινο» για τις ευπαθείς ομάδες από τους ειδικούς του FDA για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης