«Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του» εξομολογείται η Ηρώ Μουκίου

«Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του» εξομολογείται η Ηρώ Μουκίου

Η ηθοποιός αναφέρεται στο περιστατικό παρενόχλησης το οποίο αντιμετώπισε στον επαγγελματικό της χώρο

iro-moukiou-xamogelasti
Στην «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου η Ηρώ Μουκίου για την αρχή της καριέρας της και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί εν ώρα εργασίας, ενώ τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Ποια κοπέλα δεν έχει έρθει σε δύσκολη θέση; Έστω με ένα βλέμμα ο άλλος να σε κακοποιήσει σε εισαγωγικά. Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές. Απλά εγώ, όταν ήμουν μικρή, δικτυώθηκα γρήγορα και είχα γύρω μου πολλές γυναίκες προστάτιδες» τόνισε η Ηρώ Μουκίου.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο βίωσε στο παρελθόν από έναν σκηνοθέτη. «Σκηνοθέτης μου είχε πει εντάξει τον ρόλο τον έχεις, αλλά θα ήθελα να επισφραγίσουμε την συνεργασία μας με ένα πολύ ωραίο δείπνο. Μου πρότεινε να πάμε και στο σπίτι του κι εκεί πια του είπα "λυπάμαι, δεν θα έρθω. Σου χαρίζω τον ρόλο και τα πάντα". Κι έτσι δεν το έκανα» εξομολογήθηκε η καλλιτέχνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg27sm7ahy15-st)

Για τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής, γνωστοποίησε: «Είμαι τυχερή που "άνθισα" μαζί με την ιδιωτική τηλεόραση. Είχα την ευλογία να ενταχθώ στο δυναμικό των "Αυθαιρέτων" με τον Νίκο Κουτελιδάκη. Ήταν μία εποχή που έρεε το χρήμα».

Κλείσιμο


Τέλος, η αγαπητή ηθοποιός εξέφρασε τη γνώμη της για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «ρίχντας τα καρφιά της» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. «Κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους δεν εμβολιάζονται το 2021 και ακούν παραφιλολογίες, τη στιγμή που το εμβόλιο είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στον ιό, παίρνουν τους άλλους στον λαιμό τους. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω».




Ειδήσεις σήμερα:

«Περιμέναμε μια νέα παραλλαγή - Ήπια τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς με Όμικρον» λένε στη Νότια Αφρική

Η Μαγκνταλένα Άντερσον επανεξελέγη πρωθυπουργός στη Σουηδία και ελπίζει ότι θα μείνει στο αξίωμα πάνω από... οκτώ ώρες

Εγκρίθηκαν οι μελέτες για Τμήμα του Πάρκου στο Ελληνικό, τις πράσινες διαδρομές σε Τοσίτσα και Ζωσιμαδών και τη Βασιλίσσης Όλγας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης