Άχρηστες ειδήσεις, ανούσιες συνεντεύξεις και τηλεοπτική χολή

Άχρηστες ειδήσεις, ανούσιες συνεντεύξεις και τηλεοπτική χολή

Οσο πάει χειροτερεύει - Σε λίγο θα πηγαίνουν στα πλατό και θα τσακώνονται, δεν θα τους αρκεί η ανταλλαγή πυρών από τον τηλεοπτικό αέρα

χιαρψηο0
Οι πληροφορίες που πηγάζουν από τις τηλεοπτικές εκπομπές σε μία κανονική θεώρηση των πραγμάτων, με πνευματική διαύγεια και λογική, ίσως και να μην υπήρχαν. Ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το αν είχαν σχέση ένας τραγουδιστής και μία παίκτρια «Survivor» ή αν μιλάνε ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά… Μνήσθητί μου, Κύριε.

Πτώση τηλεθέασης για το «Πάμε Δανάη». Είναι φυσιολογικό, κάθε εκπομπή που κάνει κούρσα ταχύτητας, να κάνει «κοιλιά» κάποια στιγμή. Ούτε καταστρέφεται ούτε απέτυχε. Ρόδα είναι και γυρίζει. Ειδικά στην τηλεόραση.

Η συνέντευξη της ημέρας ήταν αυτή της Παναγιώτας Βλαντή στο «Στούντιο 4». Η Παναγιώτα μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί δίχως δραματοποίηση, αλλά με λογική και σθένος. Η συγκεκριμένη εκπομπή όσο πάει γίνεται και καλύτερη, πάντως.

Οι περισσότερες συνεντεύξεις πλέον είναι εφιάλτης. Οι περισσότερες ανούσιες, δίχως ενδιαφέρον, με γενικότητες για κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν βοηθούν, αλλά γενικεύουν και θολώνουν επικίνδυνα μία σοβαρή προσπάθεια που έχει αρχίσει από κάποιες γυναίκες, που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν.

Οι οικογένειές μας είναι στο σπίτι, όχι στην τηλεόραση. Τα μπλέξαμε πολύ τα πράγματα, παιδιά. Υπερβολές, οι οποίες καταντούν κουραστικές.

«Μπέττυ μου, έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και το συζητάω για πρώτη φορά τώρα» είπε η καλεσμένη Ρέα Τουτουνζή στην παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα μετά το βίντεο-αφιέρωμα με αναφορά στον γάμο της. Αβολο, αλλά αξιοπρεπές. Πρώτον, διότι η Μπέττυ δεν έκανε και δεν έψαξε κουτσομπολιό και δεύτερον, διότι η Ρέα αξιοπρεπέστατα κρατά προστατευμένη την προσωπική ζωή της.

Στον «Τροχό της Τύχης», απόψε, το ζητούμενο ήταν Μπράιαν _έρι στην κατηγορία τραγουδιστές. Η παίκτρια δεν το βρήκε… Προχωράμε.

Η κυρία Μάρα Μεϊμαρίδη αναρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα», «τι ράτσα είναι ο Σαντικάι». Είναι αστείο αυτό; Ειλικρινά…

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην Αθήνα και είναι παρών στα συνεχή κάστινγκ για το «Survivor». Ολοι θέλουν να μάθουν τα ονόματα. Το μόνο σίγουρο είναι πώς, απ’ όσα έχουν ακουστεί, κανένα δεν έχει κλείσει.

Κλείσιμο
Σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη επισκέφθηκε το πλατό του Νίκου Μουτσινά και έδωσε συνέντευξη. Θα ήθελα να πω πολλά. Δεν θα το κάνω. Γιατί πάνω απ’ όλα φέτος χρειάζεται ψυχραιμία. Και όχι μόνο.

Καλό βράδυ. Κουίζ σήμερα δεν έχει. Ετσι γι' αλλαγή. Και γιατί ειδικά σήμερα το μυαλό... μυρίζει καμένο από αυτά που είδε και από αυτά που άκουσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης