Ατύχημα είχε η Κατερίνα Καινούργιου – «Έπεσα, διαλύθηκα, το πόδι έχει γίνει τούμπανο»

Ατύχημα είχε η Κατερίνα Καινούργιου – «Έπεσα, διαλύθηκα, το πόδι έχει γίνει τούμπανο»

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

kainourgiou_traumatismos
Σήμερα (24/11) η Κατερίνα Καινούργιου  δυσκολευόταν να περπατήσει καλά στο τηλεοπτικό πλατό του «Super Κατερίνα» και έτσι εξήγησε στους τηλεθεατές ότι χθες (Τρίτη, 23/11) είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό.

Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου, όπου έβρεχε καταρρακτωδώς, η παρουσιάστρια έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να γεμίσει μελανιές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνετε τι έπαθα χθες. Ήθελα να βγω στην βροχή και τρώω μία (τούμπα). Πέφτω κάτω με το πρόσωπο, ευτυχώς που δεν χτύπησα το πρόσωπό μου. Έχω μελανιά στα γόνατα, τη λεκάνη, αλλά το τακούνι  τακούνι σήμερα!».

«Κυρία Μάρα, έχουμε ματιά σίγουρα. Χθες ήμουν να πάω για φαγητό με μία φίλη μου. Κραπ έτσι κάτω. Δεν καταλαβαίνετε. Λεκάνη, το πόδι εδώ έχει γίνει τούμπανο».

 

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο Instagram Story της, όπου δείχνει το πρησμένο από τον τραυματισμό πόδι της. «Καλημέρα από το καμαρίνι. Η μέρα ξεκινά πολύ περίεργα. Κοιτάξτε τι έπαθα χθες βράδυ. Δεν καταλαβαίνετε. Έπεσα, γλίστρησα, διαλύθηκα. Όλα λάθος » τονίζει.

kate


katekennn


Έπειτα, ανάρτησε σε story ένα στιγμιότυπο ξανά με το χτυπημένο πόδι της. «Παιδιά είναι φυσιολογικό; Άουτς!» γράφει πάνω στη φωτογραφία, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους.

katje


Πριν λίγο η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου ξεκουράζει το τραυματισμένο πόδι της, ακουμπώντας το πάνω σε μαξιλάρι. «Ορογόνος τραυματική θυλακίτιδα (ή κάπως έτσι)» σημειώνει για το τραύμα που έχει πάθει.

Κλείσιμο
κατ


Από ότι φαίνεται, η Κατερίνα Καινούργιου  ταλαιπωρείται από φλεγμονή τένοντα.

Περαστικά!

Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Απίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης