Ο Χίτσκοκ στο GNTM και ο Μουτσινάς στο στόχαστρο

Ο Χίτσκοκ στο GNTM και ο Μουτσινάς στο στόχαστρο

Τι να τον κάνεις τον Ιονέσκο, όταν υπάρχει η ελληνική τηλεόραση;

TV_moutsinas
Όταν η τεράστια Ρίτα τραγουδούσε το «Σώσε με δώσ’ μου να πιω το δηλητήριο», κάτι ήξερε. Αυτό σιγοτραγουδάμε, όσοι στεκόμαστε απέναντι από την οθόνη που μας πληγώνει, αλλά δεν μας πωρώνει. Κάθε μέρα και πιο χαμηλά, κάθε μέρα κάτι θα έρθει και θα σε κάνει να αναρωτηθείς, αν η τηλεόραση αντιλαμβάνεται τον κόσμο έξω από αυτήν. Και η απάντηση έρχεται και είναι πάντα η ίδια: Όχι.

Η νεαρή Κυβέλη είναι wannabe μοντέλο και διάλεξε τον δρόμο τον σωστό τον τηλεοπτικό. Δήλωσε συμμετοχή στο «GNTM» και είπε να κάνει εντύπωση. Χθες το βράδυ χρειάστηκε να υποδυθεί κάτι ή τουλάχιστον να μιμηθεί. Το παράδειγμα που της δόθηκε ήταν οι ηρωίδες του Χίτσκοκ. Εκείνη κοίταξε, ματακοίταξε, αλλά μάταια. Ποιος είναι ο Χίτσκοκ, ποιος είναι ο Πουτσίνι… Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ξέρει την «Μαντάμ Σουσού». Αυτό μάλλον έμοιαζε με πολυωνυμική εξίσωση. Εμεινε άλυτη για πάντα. Δεν φταίει η Κυβέλη βεβαίως, βεβαίως. Αλλά από την άλλη και η παραγωγούλα, βλέποντας τα 14% φέτος, την εξέθεσε. Ετσι είναι αυτά…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη για την άκομψη ερώτηση του παρελθόντος, που αφορούσε τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της. Καλό θα ήταν η συγγνώμη να αναγνωρίζεται. Είναι μία κίνηση που δείχνει πως το πολιτικώς ορθό πλέον είναι κάτι που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Αλλά, όπως είπε και ο Γιώργος Καπουτζίδης σήμερα στο «Στούντιο 4», δεν χρειάζεται ούτε λιθοβολισμός ούτε και κατάρες απέναντι σε όσους έκαναν σφάλματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε πως δεν κάνει ο Νίκος σάτιρα και ο Γιώργος Καπουτζίδης διευκρίνισε πως δεν έχει κάτι μαζί του, ούτε τον έχει πειράξει ποτέ, αλλά πως δεν μπορεί να ανεχτεί πλέον την κουλτούρα της κοροϊδίας. Ο Νίκος στο στόχαστρο, λοιπόν. Ξαφνικά η εκπομπή στην οποία όλοι φώναζαν «προκαλώωωωω» μπας και πάνε καλεσμένοι, δέχεται βέλη πολλά. Μέχρι χθες γελούσαμε, παιδιά. Όχι ότι δεν έγινε λάθος με τα ρούχα. Και ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν δύσκολα με όλο αυτό. Φάουλ και ξεκάθαρα. Αλλά και όλο αυτό μαζί, κάτι κάνει… Αντε και… Καλό μεσημεράκι.

Πόσο υπέροχη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη συνέντευξη της στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Κάποιοι άνθρωποι είναι ποτάμια ορμητικά και βγάζουν ταυτόχρονα δροσιά και δύναμη. Ταχύτητα και απίστευτο βάθος. Η Μίρκα είναι θεατρίνα, είναι γυναίκα με πάθος, είναι σπουδαία.

Ο ΑΝΤ1 σε τροχιά ανόδου και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην είσοδο των «Ράδιο Αρβύλα». Το β’ μισό της σεζόν ίσως φέρει ανατροπές σημαντικές στην κατάταξη του πίνακα τηλεθέασης.

Το κουίζ για σήμερα. Επεσαν πολύ τα νούμερα, ανέβηκαν πολύ οι τόνοι. Λογικό. Κάτι τέτοια δεν τα συγχωρεί… Μην παίρνουμε και πολύ αέρα… Ποια εκπομπή λοιπόν σήμερα δεν θύμιζε «παιδική χαρά»;

Ειδήσεις σήμερα

Ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέου τύπου υποψήφιο μονοδοσικό γερμανικό εμβόλιο πεπτιδίων

Στην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι - «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους Τούρκους

Κουβανή ισχυρίζεται ότι ο Μαραντόνα τη βίασε στα 16 της, ενώ η μητέρα της ήταν στο δίπλα δωμάτιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης