Ιωάννα Τούνη: Τρέχει πάλι να τα «μαζέψει» - Διέγραψε το story κατά της αεροπορικής εταιρείας και ζητάει «συγγνώμη»

Ιωάννα Τούνη: Τρέχει πάλι να τα «μαζέψει» - Διέγραψε το story κατά της αεροπορικής εταιρείας και ζητάει «συγγνώμη»

Η γνωστή influencer ξέσπασε κατά της αεροπορικής εταιρείας που της ζήτησε να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ για το υπέρβαρο της βαλίτσας της και προκάλεσε την οργή του Twitter - Ζητάει «συγγνώμη» που επικοινώνησε με λάθος τρόπο το μήνυμά της

touni-main
Μετά το πρωινό story που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την έφερε για άλλη μία φορά στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων, η γνωστή influencer προσπαθεί να τα... μαζέψει.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας με ένα instastory της έριξε τα πυρά της σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, επειδή την χρέωσε για υπέρβαρο στις αποσκευές της με επιπλέον 40 ευρώ.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσσες!», ανέφερε η Τούνη στο story της.

touni_0


Βλέποντας την κατακραυγή του κόσμου και θέλοντας να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη στο αεροδρόμιο, η Ιωάννα Τούνη έσβησε αρχικά, το επίμαχο story και στην συνέχεια  δημοσίευσε μία ακόμα σειρά από instastories, στα οποία απολογείται στο κοινό της.

Εξήγησε, λοιπόν, ότι επικοινώνησε λάθος το μήνυμά της και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν φέρθηκε άσχημα σε κανέναν από τους υπαλλήλους, αλλά ξέσπασε στο Instagram, επειδή ένιωσε αδικημένη.

Κλείσιμο
Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και νιώθω πολύ άσχημα με αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε παραπάνω».

«Για αρχή θέλω να πω μία μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει μέσα από τα story μου ότι επιτέθηκα και φέρθηκα άσχημα στους ανθρώπους του αεροδρομίου ή ότι τους πέταξα τα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι όλο αυτό δεν είμαι εγώ. Αν καταλάβατε κάτι τέτοιο, πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα να προάγω κάτι τέτοιο. Ήθελα κάτι να επικοινωνήσω και έκανα με τον χειρότερο τρόπο, επειδή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το στόρι μου δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα», εξήγησε η influencer.

Η Τούνη για το περιστατικό με το 50ευρο στο αεροδρόμιο


Τέλος, περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι πραγματικά συνέβη με την αεροπορική εταιρεία και την έφερε στα «όριά» της και ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που παρεξήγησαν τα λόγια της. «Όντως μου ζητήθηκαν έξτρα 40 ευρώ και πλήρωσα. Είχα 50 ευρώ και τους είπα ότι δε θέλω ρέστα, γιατί δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά η κίνησή τους. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω κάθε τρεις ημέρες Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Ζήτησα να συμπτίξω τις δύο βαλίτσες μου για να ισορροπήσουν τα κιλά, όμως αρνήθηκαν και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω. Γι' αυτό ένιωσα νευριασμένη και φέρθηκα με χαζό τρόπο γράφοντας αυτό το story. Σίγουρα, δεν φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, νευρίασα μόνη μου. Το επικοινώνησα λάθος σε εσάς, λάθος μου και συγγνώμη», καταλήγει.





Ειδήσεις σήμερα:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή τον γιο και τον αδερφό του - Δείτε φωτογραφίες

Το γλυκό φιλί των Σελένα Γκομεζ και Κάρα Ντελεβίν στον αγώνα των Νικς στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκαν ο απολυμένος αστυνομικός, οι δυο απαχθείσες κόρες του και η συνεργός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης